Update Nijmegen 19 juli verwijderd

21 Jul

Update 21:50 uur:

Over de moord in Nijmegen bericht onze man ter plaatse het volgende:
"Danny Leestemaker is met zijn eigen pistool doodgeschoten. Zijn vader was dat ding tijdens de ruzie gauw komen brengen (in zijn rolstoel). De dader heeft hem het pistool afhandig gemaakt en geschoten. Drie keer op Danny en xc3xa9xc3xa9n keer op diens moeder. Het zou dus best eens kunnen zijn dat dit een vorm van noodweer is en de dader er wellicht aardig vanaf gaat komen.
Verder weet ik dat het geen ‘echte’ criminelen zijn geweest.Meer een uit de hand gelopen ruzie. Een aantal weken eerder was tussen dezelfde groepen al een behoorlijk handgemeen geweest in cafxc3xa9 ‘Het Waterkwartiertje’. Blijkbaar is de strijd opnieuw opgelaaid, ditmaal met dodelijke gevolgen."

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: