Verklaringen van Thomas van der Bijl (crimesite)

30 Jun

In het verslag over het Holleeder-proces, de zaak-Houtman II, verwijs ik naar www.crimesite.nl voor de verklaringen van Thomas van der Bijl. Die zijn niet voor iedereen toegankelijk, maar via een linkje van mij wel. Ik neem aan dat de directie van crimesite daar geen bezwaar tegen heeft.

Regelmatig wordt er uit de verklaringen van de geliquideerde Thomas van der Bijl geciteerd maar niet iedereen heeft of kent de doorlink naar de documenten. Vandaag staan ze integraal op Crimesite en ook op het forum. Uitgebreid praat Van der Bijl over de afpersingen, bedreigingen en liquidaties. Vooral over zijn gabber Cees Houtman vertelt hij uitvoerig hoe deze veel geld aan Holleeder c.s. moest betalen en hoe de angst hem en zijn familie in een wurggreep hield. Een onthullende kijk in de wereld van veel geld, drugs, geweld, verraad en liquidaties.

LEES MEER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: