Carina's Zomerliefde van 30.000 euro

30 Jun

Carina1kweb(reportage uit juli 2007, uit Nieuwe Revu. Dit is een langere versie dan wat er is gepubliceerd, vooral het verhaal over de moeder van Serge is veel uitvoeriger. De naam Rosanne is niet de echte naam, na publicatie meldde ‘de echte’ zich, ze was nogal verontwaardigd dat ze in het artikel voorkwam zonder dat ze daarover vooraf door mij was benaderd)

 

In de zomer van 2006 heeft Carina (28) uit Purmerend eindelijk tijd om eens wat aan een relatie te doen, de laatste keer dat ze min of meer serieus iets had was al ruim tien jaar geleden. Ze had het te druk met haar paard Samaranch (xe2x80x98Sammyxe2x80x99). Maar nu is Sammy geblesseerd, hij moet revalideren. Ze schrijft zich voor drie maanden in op relatieplanet, dat moet genoeg zijn om een andere xe2x80x98hengstxe2x80x99 te vinden. Inderdaad. Alleen kost deze haar veel meer dan haar trouwe viervoeter: ze valt in de armen van een charmante oplichter, die het niet alleen om geld en seks te doen is, maar die een ernstig probleem heeft met vrouwen. Hij laat ze verliefd worden, dan wil hij hen alleen nog maar pijn doen, vernederen. Is iets uit zijn jeugd: zijn moeder had xe2x80x98m liever niet gewild. Hij vluchtte als kind al in een droomwereld. Als volwassen man leeft hij ook in een sprookje, totdat de bedrogen dames ontdekken dat hij geen prins is op een wit paard, maar op een nachtmerrie. Carina laat het er niet bij zitten. Veel hoop dat ze haar geld terugkrijgt heeft ze niet, maar ze is wel een kruistocht begonnen om Serge zxc3xb3 aan de paal te nagelen dat hij niet nog meer slachtoffers maakt.

LEES MEER

No Responses to “Carina's Zomerliefde van 30.000 euro”

 1. Mookie September 1, 2007 at 11:48 pm #

  Ach, mijn ex heeft mij maar 20.000 euro gekost en hij was nieteens een meesteroplichter. Hij heeft het per ongeluk heel slim gespeeld en een moeder met kind op straat gezet. De rekeningen en deurwaarders kwamen maanden later! Er is niets tegen te doen, behalve enorm op je hoede te zijn, je trots niet te verliezen en afbetalen. Maar geloof me, ik slaap zo lekker en dat kan mijn ex zeker weten niet!!!

 2. Jan Prins September 6, 2007 at 7:56 am #

  H3t moge duidelijk zijn, dat de Trosredactie Opgelicht niet te braaf hadden moeten zijn en dat heb ik hun voorgehouden. Hopelijk hebben ze daar iets van meegekregen. Gewoon bij de kopen achterste pakken; een touw om twe handen strikken en dan naar het politiebureau afvoeren en het bewijsmateriaal, dat de redachtielid bij zich had aan de politie geven en dan naar het verhoor en dan in verzekeringstelling zetten. Dus de politiecel in tot aan de zitting. Ze praatten wel, maar deden niets en Serge is nog steeds vrijuit.

  De uitzending heeft mij heel diep geraakt. Die mensen krijgen hun straf, want boontje komt om zijn loontje en wanneer ik hem zoi in die bewuiste uitzending zag; had hij oiok niet veel te makken in financieel opzicht. Ik denk dat hij nu wel uitkijkt meerdere slachtoffers te maken, want dat is een stap dichterbij de politie en justitie. Nu dat de politie en justitie in Nederland en Duitsland naar hem op zoek zijn is het doek gewoon gevallen voor hem. Hij kan geen uitkering krijgen, doordat hij geen woon-; en verblijfplaats heeft en dan zien we dus ook, dat we allen moeten leren niet vanuit het hoofd, maar anuit het hart moeten kijken naar mensen. Psychologie is maar een mindtrip; hje kan ook recht in zijn hart kijken en dan zie je vanzelf wat er leeft. Dit soort streken kunnen ze in ieder geval niet bij mij uithalen. Iemand dacht dit ook bij mij te kunnen doen, maar kwam zeer bedrogen uit. Eerst een beetje in zijn vaarwater laten lopen; dan even wat geld lenen en later netjes weer terugbetalen om te laten zien hoe betrouwbaar hij is en dan vervolgens met de grote bedragen aan komen zetten van xe2x82xac 2000,= en meer en dat dan met een vals voorwendsel, dat ik dan een goede graan zou mee mogen pikken van het geld dat hij dan los zou kunnen krijgen. Ik kan u zeggen, dat ik er al snel achter was dat hij het sluw speelde, maar dat ik sluwer was. Ik keek recht in het hart en in het leven en hij kon mij dus niet pakken. Hij wilde, doordat ik ehm doior had in xc3xa9xc3xa9n keer niets met me te maken hebben.

  Nu zo doet serge het ook. Dit is de bekende oplichterstruc. Niets bijzonders. Dit is gewoon heer Olivier nabootsen. Het staat in de eerste les van het lesboekje “Oplichting voor Beginners”. Doordat het zo simpel in elkaar zit; zien de meeste mensen niet dat het zo simpel is en de valkuil is gemaakt. Vaak hebben ze een neus voor naxc3xafvelingen en die worden dan door hem misbruikt. Hij zoekt namelijk altijd die mensen die namelijk nog geloven in `het goede’ van de mens.

 3. harry February 9, 2008 at 12:56 pm #

  heb haar in theaterhotel samen met serge ontmoet, zit niet vast in duitsland wegens oplichting maar voor belastingontduiking, zit in een open gevangenis en bijna vrij die serge is een grote klootzak heb tros opgelicht gezien en dit is nog lang niet alles wat hij gedaan heeft ik zoek serge en geloof me ik vind hem ook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: