Dagboek van dinsdag 26 juni

26 Jun

Wismanrtvhenk3

"Ik ben geen kinderhater, ik ben een kindervriend," schreef Henk van D. in een brief, toen hij in de gevangenis zat. Maar hij kon er zelfs niks aan doen, dat hij Suzanne Wisman (12) verkrachtte en vermoordde: "Ik was mijn lichaam niet meer de baas, na medicijnen te hebben ingenomen, ik wilde dit niet. Waarom is mij dit overkomen?" Meer over het proces tegen Van D. staat hier, mijn wekelijkse column op www.bepster.com gaat er ook over. Zie maar. Of niet. De (trouw)foto van Henk van D. komt uit een reportage van RTV Drenthe.

                                                      *

Denise1webGisteravond in Nova: de moeder van Denise Schouten uit Tilburg. Het NFI in Rijswijk maakte organen van Denise zoek waardoor de doodsoorzaak niet meer te achterhalen is. Denise kreeg vermoedelijk iets in een drankje, zeven jaar geleden. Een reportage over Denise staat hier. Moeder Hanny vecht onverdroten voort en is er elke dag mee bezig. Ik ben niet de enige die tegen haar zegt dat het voor haar zelf en haar gezin beter zou zijn als ze het kon laten rusten, maar ze zegt: ‘Dat kan ik niet’.

                                 *

Nog meer roesmiddel: de man die in Dussen met de auto van zijn vader de mooiste graantekening uit de Nederlandse geschiedenis op zijn naam schreef, zat zwaar onder de coke. Boer Ad van Schendel moet proberen de rechten te krijgen van de foto, er reproducties van laten maken, heeft-ie zijn 7000 euro er zo weer uit.

                                                                  *

PaddosErnstiger: de paddo’s. De 19-jarige Belg Leopold Storme die verdacht wordt zijn vader, moeder en zus te hebben vermoord in hun stoffenwinkel in Brussel, was ten tijde van de drievoudige moord mogelijk onder invloed van paddo’s die hij in Nederland had gekocht. De slachtoffers zijn Franxc3xa7ois-Xavier Storme(48), zijn evenoude vrouw Caroline Van Oost en hun dochter Carloushka. Ze kregen messteken in de hals en borststreek. Het moordwapen is vermoedelijk een schaar. Zoon Leopold kocht de dag voor de moord hallucinogene paddestoelen. Hij was vrijdagmorgen vanuit De Panne met de tram naar Knokke gereisd, had daar een fiets gehuurd en had in Sluis cannabis en paddestoelen gekocht.

Eerder dit jaar pleegde een 17-jarige Franse scholiere na het eten van de paddestoelen in Amsterdam zelfmoord, afgelopen weekend zette een onder invloed van hallucinogene paddestoelen verkerende Brit de Amsterdamse binnenstad op stelten. Hij verwondde zichzelf en richtte een ravage aan in zijn hotelkamer voordat hij door de politie kon worden overmeesterd. Hij was helemaal doorgedraaid, begon met glas op straat te gooien, verminkte zichzelf door met zijn hoofd het glas uit zijn raam te koppen en sloeg de bovenste verdieping van het hotel kort en klein.

                                                                          *

Hertummaartweb_1

De Rotterdamse pedojaagster Yvonne van Hertum (53) van www.stopkindersex.com moet rectificeren. Op de site zijn sinds mei afgelopen jaar tientallen mannen te kijk gezet als pedofielen. Tijdens chatsessies deden medewerk(st)ers zich voor als 13-jarigen. Mannen die daarop ingingen werden op internet aan de schandpaal genageld, met naam, foto, woonplaats, straatnaam en telefoonnummer.

Een van de chatters, L. van der Z. uit Zuid-Holland, zegt dat hij niet erotisch heeft gechat, desondanks kwamen zijn gegevens op internet. De rechtbank in Den Haag oordeelt dat de informatie van mevrouw Van Hertum ongefundeerd is. Van Hertum is het er niet mee eens en gaat in beroep. Meer over ‘de methode-Van Hertum’ staat hier

No Responses to “Dagboek van dinsdag 26 juni”

 1. advies June 26, 2007 at 8:52 am #

  HJ, Je zou moeder Hanny ook kunnen helpen, i.p.v. roepen moeder u mag niet weten hoe uw kind is omgekomen. Is het niet het zoveelste voorbeeld hoe slecht het NFI/OM werkt. Ja ik begrijp het sommige komt dat wel goed uit.

 2. Ada June 26, 2007 at 10:00 am #

  Tegen heilige huisjes mag ook weleens aangeschopt worden… Probeer je eens voor te stellen hoe het voor die moeder moet zijn. Na veel gedoe en hartzeer een potje drab krijgen dat na onderzoek blijkt te bestaan uit een aantal onderdelen van andere autopsiepatienten, die ze bij het NFI waarschijnlijk tot dan toe naast de kroketjes en de waterijsjes bewaarden. Er wordt niet alleen maar geweldig werk verricht daar, ze hebben helaas ook een hoogpolig tapijt. Zie Zwartboek NFI vandaag…

 3. Spam Weblog June 27, 2007 at 10:07 pm #

  apart typje die vonne!

 4. Yvonne June 29, 2007 at 5:15 am #

  Is het niet zo HJK dat er altijd hoor en wederhoor toegepast wordt?
  Ik zal je een klein stukje vertellen.
  We hebben meerdere chats (5) van het persoon met de hunter. We hebben een geluidsopname van een telefoongesprek waarin deze man toegeeft sex met de 13 jarige best wel aantrekkelijk vindt. Uiteraard is deze al bij de advocaat. De advocaat gaat ook verzet aantekenen. Dan de vormfouten, er staat in de oproep zonder vaste woon/verblijfplaats, vreemd want iedereen weet hoe je dit moet opzoeken. De tweede vormfout: er stond geen tijd bij, en de derde die is het belangrijkste vertel ik je nog niet. Dat wordt nl de klapper en de ondergang van een persoon wat sks kapot gemaakt heeft.
  Voor verdere informatie kun je me altijd bellen.
  06-40890000

 5. Gekkenwerk June 29, 2007 at 10:00 am #

  Misschien staat u wel niet ingeschreven in Rotterdam mevt v Hertum!
  ………We hebben een geluidsopname van een telefoongesprek waarin deze man toegeeft sex met de 13 jarige best wel aantrekkelijk vindt……… Tussen zeggen en doen zit een heel verschil vooral omdat hij niet met een 13 jarige heeft gechat maar met een belegen boterham. Dus hij heeft niks strafbaars gedaan volgens de wet!!

 6. Gekkenwerk June 29, 2007 at 10:14 am #

  Ps: Als ik voor elke leugen die mevr v Hertum verteld een euro zou krijgen, ben ik binnen no time miljonair. Je kan geen zoekmachine raadplegen of er staan meer dan 20 pagina’s op v Hertum en niet in gunstige zin!

 7. April June 29, 2007 at 10:25 am #

  Mevr van hertum wat wilt u nu iedereen kapot maken andersom kan dat ook..
  U bent veelste vergegaan zoals u dat altijd doet..
  U heeft niet eens geld voor een advocaat.
  Ga lekker je man en zoon verwennen en ga van het internet u was toch gestopt??

 8. Repelsteeltje June 29, 2007 at 10:30 am #

  Yvonne als de metro en het AD klakkeloos jouw leugens overnemen zonder wederhoor dan zie ik jou nergens klagen over altijd hoor en wederhoor. Die chats van jou o nee die van Ali die toen op je site stonden te pronken daar kun je helemaal niets mee grooming is in Nederland nog steeds niet verboden daarbij zijn het chats geweest van volwassen mensen dus ook hier mee ga je de boot in. die geluidsopname staat al overal op internet en ook daar ga je mee de boot in je mag geen gesprekken opnemen zonder toestemming van de persoon waar mee je spreekt en je mag dat al helemaal niet openbaar maken. Maandag schreef je dat je advocaat dinsdag beroep zou gaan aantekenen het is nu vrijdag en nadat je gelezen had dat er bij verstek geen beroep aan getekent kan worden gaat je advocaat verzet aantekenen. Ik weet niet hoe je er bij komt dat de advocaat een vormfout zou hebben gemaakt, als je dat van jouw advocaat vernomen heb dan zal ik die maar snel gaan inruilen want er is geen vormfout gemaakt, ik zal je niet wijzer maken als dat je bent want gegarandeert dat je verhaaltje morgen dan weer anders is, zal je xc3xa9xc3xa9n tip geven DEURWAARDER. Aangezien je meerdere personen hebt genoemd die volgens jou de ondergang van sks zou hebben veroorzaakt gaat het spannend worden aan wie de eer zal worden toe bedeelt dat jezelf de grootste oorzaak bent zal je wel niet mee tellen. Door al je verhaaltjes en leugens word je steeds minder geloofwaardig en die knaller van jou zal zo als gewoonlijk weer gelul in de ruimte zijn.

 9. april June 29, 2007 at 11:35 am #

  Was je nummer niet 0900-Yvonne daar was je toch het meeste op te bereiken..

 10. T. Vischjager June 29, 2007 at 11:49 am #

  Wat merkwaardig. Ik las toch in het AD van twee weken geleden dat mevrouw VH ‘met onmiddellijke ingang’ was ‘gestopt’ met haar activiteiten als pedojaagster wegens ‘doodsbedreigingen’? Niets van dat alles blijkt waar, ook hier weer niet. Niet dat ik daarvan sta te kijken natuurlijk. Met de wetenschap van nu en de jarenlange ervaringen met mevrouw van Hertum vraag ik me trouwens af of het naderende kort geding en de zekerheid dat zij als persoon (want Stichting ho maar) voor de proceskosten zou moeten opdraaien, niet de aanzet is geweest tot dit zieligheidsgedoe. (Waar mevrouw altijd haar toevlucht toe neemt als ze in het nauw raakt. Ik weet niet beter.)

  Het wordt hoog tijd dat mevrouw van overheidswege aansprakelijk wordt gesteld voor haar misbruik maken van en geestelijke schade toebrengen aan slachtoffers van pedoseksueel misbruik. En ik hoop dat meer mannen hun gxc3xaane zullen overwinnen, zich niet zullen laten tegenhouden door de chantage-praktijken van vH, en het voorbeeld van L. van der Z. zullen volgen. Stap naar de rechter en klaag deze vrouw aan.

 11. Puistje June 29, 2007 at 12:44 pm #

  En daar is de volgende leugen weer van mevr v hertum. ze doet de chats wel degelijk zelf,dus ga je nu niet achter anderen verschuilen.Maar ja had niet anders van je verwacht,want dat is het enige wat je kunt,anderen de schuld geven.Dit heb je altijd gedaan ook met de oud leden die daar weggegaan zijn, maar dat ontken je keihard.En dan vind je het gek als die mannen die jij vals beschuldigt dit niet accepteren en stappen onder nemen,vind het vrij logisch, van mij mogen er meerdere volgen net zolang tot hun naam gezuiverd is. Maar je roept wel dat je je terug trekt,maar merk er bar weinig van, overal steek je je neus tussen,en kom je weer met leugens aanzetten.doe ons allemaal een groot plezier en verdwijn van internet en uit ons leven.En stop met liegen en bedriegen,en die dreigementen van je word ik ook spuugzat.En ow jaa de zogenaamde BOM hebben we ook nog .wanneer valt die nou?? Ik weet wel wanneer,maar dat verklap ik nog niet.
  En voor alle mannen die ze vals beschuldigt heeft zou ik willen zeggen: doe aangifte…..

 12. wan July 3, 2007 at 12:05 pm #

  Maar SKS was toch naar het buitenland verhuisd zodat niemand het onder kon laten gaan via het Nederlandse strafrecht? :p

 13. Onderzoeker July 13, 2007 at 2:06 pm #

  Verdachte Marollenmoord had geen drugs gebruikt
  Het toxicologisch rapport is negatief.
  Het toxicologisch onderzoek van Leopold Storme, de 19-jarige jongeman die verdacht wordt van de drievoudige moord in de Marollen, is negatief, meldt Storme’s advocaat, Pierre Huet.

  Verdachte
  Storme wordt verdacht van de moord op zijn vader, moeder en zus, op zaterdag 16 juni 2007 in de stoffenwinkel van zijn ouders. De drie slachtoffers waren met meer dan honderd messteken afgemaakt. Omdat de jongeman geen steekhoudende verklaring kon geven voor zijn tijdsgebruik in de periode van de feiten, werd hij vrijwel onmiddellijk als verdachte beschouwd.

  Geen druggebruik
  Een van de elementen die tegen hem spraken was het vermoeden dat de jongeman voor de feiten hallucinogene drugs zou gebruikt hebben, zoals LSD of paddestoelen. De resultaten van het toxicologisch onderzoek spreken dat nu tegen, aldus meester Pierre Huet. Die heeft aan de KI gevraagd om zijn clixc3xabnt vrij te laten. Een beslissing wordt in de loop van de vooravond verwacht. (belga/hln)
  11/07/07 16u36

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: