Dagboek van maandag 25 juni

25 Jun

Update 18:20 uur:

Ik ben een groot deel van de dag bezig met het uitwerken van het proces tegen Henk van D., moordenaar van Suzanne Wisman. Er doemen wel wat andere onderwerpen op, maar dit gaat nu voor. De officier van justitie begon zijn requisitoir overigens met wat fragmenten uit de column die Martin Bril kort na het gebeurde in de Volkskrant schreef. Toen was er nog niet veel bekend over de toedracht, maar het is wel schrijnend. Die column staat hier

No Responses to “Dagboek van maandag 25 juni”

  1. Ton Biesemaat June 25, 2007 at 9:56 pm #

    Aangaande Martin Bril die aangehaald wordt…
    Dus het wordt mode dat een officier van Justitie Mulisch gaat quoten: “Edelachtbare, dit is een bericht aan de rattenkoning.” Of Reve: “Edelachtbare, het is de vierde man.” Wolkers… “De moordenaar ging terug naar Oegstgeest.” Wie weet kan er een wedstrijd worden uitgeschreven door Hirsch Balin en Joris Demmink? “Turks Fruit” is al een leuke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: