Jules Odekerken betaalde zijn eigen dood

24 Jun

Odekerke2grootweb

In november 2006 reist Tweede-Kamerlid Hilbrand Nawijn persoonlijk naar Thailand om de boel onder druk te zetten: de politie had het onderzoek naar de moord op de Nederlandse zakenman Jules Odekerken (46) lelijk laten versloffen, door corruptie. Krijgen de verdachten, met een belangrijke hoofdrol voor Marisa, de Thaise vrouw van het slachtoffer, alsnog hun straf? Tot nu toe heeft Marisa de dans weten te ontspringen, maar het staat vast dat zij de moord heeft beraamd, samen met haar minnaar, een invloedrijke burgemeester. Bizar detail: de andere hoofdverdachte is de broer van Marisa. Hij zat wegens moord in de gevangenis, maar Marisa kocht hem vrij. Met geld van Jules Odekerken…

LEES MEER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: