Dagboek van maandag 14 mei-middag

14 May

Whitleytelaug1web

Whitleytelokt99webNederland heeft ook zo’n ontvoeringszaak gehad als die van de driejarige Madeleine McCann in Portugal. Henk Strootman attendeerde mij erop. In 1998 werd de vierjarige Whitley van Gelder uit Capelle a/d IJssel uit haar bedje gehaald door haar nieuwe buurman Lawko P., een oversekste Irakese asielzoeker. De ouders waren even weg. Lawko P. is veroordeeld tot 12 jaar, hij heeft altijd ontkend, maar verder zijn mond niet opengedaan: hij beriep zich op zijn zwijgrecht. Hij zal inmiddels wel weer vrij zijn. Toch niet toevallig met vakantie naar Portugal? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: