The Killing of John Mieremet

25 Mar

                                               (Published in Nieuwe Revu March 21th 2007) 

Mieremetnw1web_2

Revucovermieremet_2

When the trial against Willem Holleeder starts on April 2th, it will only be about extortion. Behind the scenes, the police are working hard to find proofs for Holleederxe2x80x99s involvement in several liquidations. The attention is mainly drawn to the murder on Thomas van der Bijl. From the moment that one suspect had been arrested on, the ball was set to roll. Nieuwe Revu found out that in 2007 the police secretely went beyond the borders, to Thailand, to do some investigation. There had not been any sort of investigation to the murder of John Mieremet, in November 2005. Why had there not been an investigation at the time, and why would there all of a sudden be an investigation now? I went for Nieuwe Revu to Thailand to search for the answer.

On November 2nd of 2005, a wednesday morning around ten oxe2x80x99 clock, John Mieremet and his Thai co-worker Sukanya leave the gates of the View Point resort on the Chaiyaphruek Road in Bangla-mung. Turning to the right, it is only about one kilometre to the Jomtien beach, the quiet part of the lively seaside resort of Pattaya, but Sukanya and John turn to the left to pay a visit to the building project Singto Park.

READ MORE

No Responses to “The Killing of John Mieremet”

 1. zandhapper May 6, 2011 at 10:43 am #

  Voor mensen die de wereld door de bril van John mieremet willen zien moeten we eerst willen inzien dat nederlandse overheidsorganen al sinds jaar en dag black ops uitvoeren.De marine die met hun onderzeeboten spionage bedrijven,defensie die al jaren in afrika gewapende trainingsmissies uitvoert tegen al-CIAda en politie en justitie die al jaren tegen de regels in samenwerkt met bijvoorbeeld de CIA,DEA maar ook de MOSSAD.Informatie stromen die op elkaar aangesloten zijn maar dan wel in maar 1 richting.Veel dienders zijn op vreemde loonlijsten opgenomen.In het verlden kwam het nogal eens voor dat bijvoorbeeld de hoofdredacteur van de TELEGRAAF op de franse loonlijst stond.
  Welk crimineel netwerk zou er nu baat hebben bij al deze moorden.En dan zeg ik het old boys network van het IRT en de restanten van de GLADIO tak die na opheffing op zichzelf en de restanten van de organistaie waren aangewezen voor hun inkomsten maar ook voor hun veiligheid.

 2. zandhapper May 7, 2011 at 10:25 pm #

  Iedereen weet dat er door het IRT destijds en door de opvolgers daarna deals zijn gemaakt met de criminele top in Nederland.
  Uiteraard zijn deze deals nooit openbaar gemaakt.

  Maar misschien werkt het verhelderend als we hier online enkele voorbeelden van die deals gaan bespreken.Hierdoor kunnen we met elkaar een realistisch beeld scheppen en die koppelen aan de gebeurtenissen van het recente verleden en heden.
  Je zou haast kunnen zeggen dat de gehele nederlandse criminele top op enig moment informant is geweest en soms zelfs met de onaantastbare mantel van het IRT over zich heen getrokken alles kon doen en laten zoals men het op dat moment wilde.Zijn er onder de IRT mantel ook mensen uit het milieu om gelegd zoals nu bij Stanley Hillis.Juist deze zaak laat zien dat Hillis onderdeel was van de operatie.Men wilde zich niet bloot geven in de hoop dat Hillis de aanslag zou overleven en niet als informant zou worden gezien.
  Het zogenaamde pesten door politie en justitie van criminelen moet je soms zien als rookgordijhn om samenwerking te maskeren.Als ik u een stopteken geef langs de amstel kan ik het hebben over een defect achterlicht maar ook over de laatste nieuwtjes in het milieu.En dat valt minder op dan een reeks achterbank gesprekken.
  En de werkelijkheid is vaak ongeloofelijker dan de waarheid.

  En ja anti overheids houding komt van te lang bij de overheid werken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: