Het verhoor van Hesdy B.

25 Mar

Justitierotterdam1web_1Rechtbank Rotterdam, vrijdag 25 mei 2007. Het verhoor van Hesdy B., geboren op 2 juli 1962 in Paramaribo, in het proces tegen Mink Kok en Rusky R. Justitie verdenkt hen ervan dat ze in april 1993 de Alkmaarse drugshandelaar Jaap van der Heiden met een bomtas aan de voordeur hebben opgeblazen. Twee eerdere door justitie opgeroepen getuigen zijn als zeer onbetrouwbaar door de mand gevallen.

De zitting begint met enkele mededelingen van de rechter. De advocaten van Mink en Rusky hebben gevraagd politieman Van Leijen te mogen horen. Hij heeft de moord op advocaat Evert Hingst onderzocht. Hij is wel bereid iets te verklaren over de rol van Hingst in de AIVD, dit naar aanleiding van een artikel in Vrij Nederland uit februari 2007. Ook is gevraagd in dit verband Marian Husken als getuige te horen. De rechtbank vindt het allebei niet nodig en wijst de verzoeken af.

LEES MEER

No Responses to “Het verhoor van Hesdy B.”

 1. anoniem July 31, 2007 at 5:40 pm #

  De Suri-Connectie en de Turkse Maffia word steeds gevaarlijker en gevaarlijker in Nederland. De positie van deze twee bevolkingsgroepen is zeer hoog in de Hollandse misdaadscene. De Joego Maffia is ook niet achtergebleven en Antillianen trouwens ook niet, maar alleen de echte mensen met invloed en macht zijn toch de ST’ers.

 2. Dikke Gek November 24, 2007 at 3:09 pm #

  ST’ers ???? wie zijn dat?
  en waar basseer je op dat de zogenaamde Suri-connectie, antillianen en turken machtiger worden?

 3. Emiel November 24, 2007 at 3:51 pm #

  Ik denk interieurverzorgSTxc3xa9rs

 4. anoniem July 4, 2008 at 8:06 pm #

  Lache je zelf maar krom, terwijl Surinamers en Turken inderdaad xc3xa9xc3xa9n van de sterke in de onderwereld zijn. Antillianen en Marokkanen zijn nog lang niet zo ver. Joego’s, Colombo’s en Chinezen moet je ook niet vergeten, dat zijn ook echte krachtpatsers. Surinamers behoorde sinds begin jaren-60 tot de Nederlandse onderwereld… geloof ‘t of niet, ik weet genoeg! Marokkanen en Antillianen staan bekend als ”draaideurcriminelen” of als huurmoordenaar, maar een serieuze top-positie in misdaadland hebben ze niet, ze horen er eigenlijk niet echt bij. In Amsterdam en Brabant zijn best veel Marokkaanse/wiet-groepjes, maar hun zijn niet zo professioneel bezig als Dino Soerel en Servet Yilmaz. Marokkanen zijn trouwens heel vaak het slachttoffer van Turkse ripdealers uit Den Haag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: