Dagboek van dinsdag 6 maart

6 Mar

Per mail kreeg ik een berichtje binnen over de moord op Johan Woudstra op Isla Margarita. Het gaat om een reactie op de website van de Telegraaf. Ik mag aannemen dat die inmiddels is verwijderd, volgens mij mag je mensen niet zomaar met naam en toenaam beschuldigen. Ik zal in deze reactie dan ook de namen weghalen, maar curieus is het wel.

Dit is het ongecorrigeerde bericht:

"Bericht: http://www.prikpagina.nl/read.php?f=1263&i=29244&t=29146 ik heb van diverse mensen gehoord dat de heer woudstra het winkelcentrum sambil verliet en daar was gezien met een op het eiland zeer bekend oplichters echtpaar wendy en arthur f.(naam weggehaald, hjk) deze staan er om bekent dat ze nederlanders oplichten door zich voor te doen als mensen die zeer goed kontanten hebben . erg vreemd dat deze mensen 3 dagen na de dood van de heer woudstra direct een nieuwe auto kochten en een motor voor hun zoon . ik weet zeker dat de heer woudstra ook een slachtoffer is van dit ech paar dat er zeer dubieuze praktijken op na houden."

                                                                       *****

Voorlopig laat ik het hier even bij, ik vertrek zo meteen naar het vliegveld in Bangkok. Misschien kan ik tijdens een vrij lange transfer in Kuala Lumpur nog wat actueels toevoegen, anders wordt het morgen in de loop van de dag. Hopelijk. Wie toch nog wat wil lezen, over criminelen en Thailand, kan terecht op www.bepster.com, daar staat vandaag mijn nieuwe weekcolumn.

No Responses to “Dagboek van dinsdag 6 maart”

 1. jamy March 6, 2007 at 4:49 pm #

  Hallo,

  mooie web-log hoor.
  ik heb ook een site.
  er staat vanalles op!
  veel muziek enzo. echt handig je hoeft niks te downloade.
  alleen maar aan klikken en je hebt de muziek al!

  kom je dan eventjes langs.
  en laat dan ook berichtje achter boven
  in de balk.

  xx Jamy

 2. Stillsmoking March 7, 2007 at 1:50 am #

  @HJK

  Mensen roepen wel vaker zomaar wat, dat moet jij nu wel weten toch?

 3. Wendy April 1, 2007 at 5:35 pm #

  Ik ben de wendy waar ze het over hebben. Ik heb deze berichten gezien en vind het een verschrikkelijke zaak dat er zo over een vriend en onze relatie gesproken word. Ik ben ook diegene die het lichaam heeft terug gevlogen naar Nederland en heeft over gedragen aan zijn moeder en 2 kinderen. Het is ongeloofelijk dat dit soort singen rondgaan. Men zou zich moeten schamen. Ik heb met Arie en Anne marie nog steeds een goed contact en ook met Johan en zijn familie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: