Dagboek van woensdag 28 februari

28 Feb

Holleedervughtweb_1De foto die Martin K. vorig jaar maakte van Willem Holleeder, in de gevangenis in Vught, veroorzaakte heel wat opschudding. Het was al een hele toer om die foto te kunnen maken, daarna moest-ie ook nog eens naar buiten worden gesmokkeld. Dankzij de creativiteit van de bajesklanten lukte het om de directie op tamelijk ingenieuze wijze om de tuin te leiden. Hoe het precies is gegaan, staat in de reportage die ik voor Aktueel maakte. Staat hier

Dit stukje had ik al voorbereid, gelukkig is er op het vliegveld waar ik lang op een transfer moet wachten internet (gratis, zouden ze op Schiphol ook moeten doen, maar onze nationale luchthaven kan aan deze ook op andere punten niet helemaal tippen. Wel bijna). Bij de reacties van gisteren zit er xc3xa9xc3xa9n over de identiteit van de persoon die zou hebben verklaard dat George Plieger de aanslag op Jaap van der Heijden heeft gepleegd. Ik weet niet of dit klopt, ik denk dat ik een andere naam heb gehoord, maar dat zoeken we nog uit.

No Responses to “Dagboek van woensdag 28 februari”

 1. *sinstress* February 28, 2007 at 6:39 pm #

  joh inderdaad knap hoe die foto gemaakt is en naar buiten is gesmokkeld

  Overigens had ik een vraag.Op zaterdag 10 maart word er een voorjaarsloghop georganiseerten mijn vraag is:

  Doe je ook mee met je voorjaarsloghop?

  Voor nu een mega fijne avond gewenst
  Veel liefs

  *sinstress* (www.sinstressss.web-log.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: