Dagboek van zaterdag 24 februari

24 Feb

Benninknumico

Laten we deze zaterdagmorgen eens beginnen met een rustig, niet-crimineel, maatschappelijk stukje overdenking. Als je een hele dag in de auto zit, hoor je vaak het nieuws. Donderdag leek het of er niks belangrijker was dan de bonus van Numico-topman Jan Bennink, iets van 12 miljoen euro. Omdat hij het bedrijf uit de rode cijfers heeft gehaald. Ook de dames en heren columnisten weten er wel raad mee en het zou me niets verbazen als er ook al weer Kamervragen zijn gesteld – als dat niet is gebeurd komt het door de vakantie.

Het is mij tamelijk worst wat zo’n melkpoederfabriek aan koekjes uitdeelt, wat wel opvalt zijn de verontwaardigde (jaloerse?) reacties. Zo’n Bennink is kennelijk van groot belang en waarde voor het bedrijf. Waarom mag hij niet evenveel verdienen als  figuren die amper tot tien kunnen tellen en geen enkele positieve bijdrage aan de maatschappij leveren behalve dat ze hun voet lekker tegen een bal kunnen zetten of een gele knikker over een netje laten stuiteren?    

                                               ******

Nedimimac2_2Ik heb de afgelopen dagen mijn oren weer eens wat te luisteren gelegd. Hoe het precies zit met de moord op Nedim Imaxc3xa7 weet ik niet, wel dat de meeste mensen die ik ken niets wisten of weten van zijn eventuele criminele activiteiten. Dat kan trouwens ook te maken hebben met het feit dat de mensen die ik ken geen connecties hebben in het Turkse circuit – en over het algemeen ook niet met heroxc3xafne. Wel hoorde ik een ander opmerkelijk nieuwtje. Tenminste, als het klopt. Charles Z. zou binnen enkele weken vrijgelaten worden. Er zouden nogal wat vormfouten zijn gemaakt. Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar mensen met een gemene fantasie zoeken daar wel eens iets anders achter. Wie oren heeft om te horen, die hore.    

No Responses to “Dagboek van zaterdag 24 februari”

 1. Joey L. February 24, 2007 at 10:31 am #

  Beste HJK,

  De heren waarnaar u refereert, hebben dit op eigen kracht en eigen risico gerealiseerd.
  Ook hebben zij dit met eigen vermogen gestart en door inzet en training gerealiseerd.
  De heer Bennink heeft zonder eigen vermogen en dus zonder risico het bedrijf gereorganiseerd. Was dit niet gelukt dan had hij een gouden handruk gekregen van minstens de helft. Dit soort heren vallen voor mij onder de noemer mannelijke goldiggers.

  m.vr.gr.
  Joey Druppel

 2. ronald wegman February 24, 2007 at 12:20 pm #

  hjk , je gaat wel erg ver. blijkbaar provoceer je graag. Wat Numico betreft: mee-eens.(was het een nutsbedrijf geweest dan was ik er stront ziek van), maar om nou te zeggen dat voetbal en tennis geen positieve bijdrage levert aan de maatschappij en dat deze sporters niet bijster intelligent zijn…Mentaal gezien kan je denk ik nog een hoop leren van topsporters.

  Beste Ronald,

  ik kan er anders zo twee noemen waar ik helemaal niks van wil leren, zeker mentaal gezien niet.

  Hendrik Jan

 3. Josje February 24, 2007 at 1:26 pm #

  Nou, tegenwoordig gedragen die voetballers zich alsof ze hoogst persoonlijk gepromoveerd zijn aan de beste universiteit van heel Europa, gezien de verschrikkelijke arrogantie waarmee ze (een enkele uitzondering daargelaten) voor de camera staan. Dus wat dat betreft kan ik HJK helemaal volgen.

 4. HBNjournalisten February 24, 2007 at 2:45 pm #

  voor het LAATSTE nieuws!

  http://www.HBNjournalisten.web-log.nl

 5. Josje February 24, 2007 at 9:50 pm #

  Heb je ook nog iets interessants te melden, HBN?

 6. Stillsmoking February 24, 2007 at 11:04 pm #

  HBN ouwe spammert…

 7. Ada February 25, 2007 at 11:48 am #

  Nog een spammert: NFI onder vuur!!

  http://ernestlouwes.web-log.nl/ernestlouwes/2007/02/hhe_ze_zijn_er_.html

 8. Danny van Strien July 1, 2010 at 2:28 am #

  Nedim Imac was een bekende verschijning vroeger in de Turkse Gemeenschap in Nederland waar met veel respect over werdt gesproken Kwam oorspronkelijk uit Den haag maar trok later naar Amsterdam Als Voorzitter van Turkiyemspor bouwde hij de club op van de onderbond van het Amateurvoetbal naar de Top van het Nederlandse Amateur Voetbal Turkiyemspor heete daarvoor anders en is ontstaan als club uit het Turkse Verenigings leven Nedim Imac wilde van Turkiyemspor een Profclub maken en wilde met de club gaan spelen in het Olympisch Stadion in Amsterdam Nogmaals Nedim Imac was Turkiyemspor en Turkiyemspor was Nedim Imac Alle Turkse Mensen hadden heel veel respect voor hem in de Turkse Gemeenschap

  Danny Abdullah van Strien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: