Dagboek van zondag 11 februari

11 Feb

Bericht op voicemail: "Ik maak je dood klootzak". Behoorlijk dreigend uitgesproken. Om bang van te worden. Gelukkig niet aan mij gericht, maar wel aan iemand met wie ik contact heb. Toevallig (nou ja) ben ik bezig met een onderwerp over dit soort bedreigingen via websites. Ik zal er alles aan doen de persoon die deze bedreigingen heeft geuit te achterhalen en ervoor te zorgen dat het recht zijn loop krijgt. Herkent iemand de stem? De voicemail is hier te horen.

Er is xc3xa9xc3xa9n reactie, van ‘Stillsmoking’. Beetje vreemd, want die is gelinkt aan de website rapidfire en die speelt een rol in de bedreiging. Vandaar wellicht dat ‘loze’. Niks loze. Wie zo’n tekst uitspreekt, is strafbaar, of hij nu wel of niet van plan is echt iets te gaan doen.

                                                      

No Responses to “Dagboek van zondag 11 februari”

 1. Stillsmoking February 11, 2007 at 12:58 pm #

  Ach loze bedreigingen zijn net als lucht. die waaien wel weer over.

  ”Het recht zijn loop krijgt”?

  Net alsof je daar bij justitie op aan kan.

 2. Stillsmoking February 11, 2007 at 8:41 pm #

  Misschien heb ik wel gebeld, nou laat het recht zijn loop krijgen!!

 3. Stillsmoking February 11, 2007 at 8:49 pm #

  HJK ga nou niemand beschuldigen….
  En als je fair bent neem je gewoon contact met me op als je wat moet.

  Doe ik ook als ik iemand moet hebben!
  Of is dit weer een vuil spelletje van jou en ….

 4. Ada February 11, 2007 at 11:12 pm #

  Weer een stapje dichterbij het laten knallen van een luchtbel, ‘ons’ NFI…

  http://www.ernestlouwes.web-log.nl

 5. Stillsmoking February 11, 2007 at 11:24 pm #

  @Ada

  Dat is spam, wil je dat niet doen in een post waar mij een podium word aangeboden!

 6. Stillsmoking February 12, 2007 at 3:50 pm #

  Mooi linkie

  Vooral omdat de helft van de info die erin staat niet klopt. Ga vooral door, ik lig er niet wakker van!

  En het is waar, ik ben een etter en gelukkig niet schijnheilig. Maar ik wens niet de schuld te krijgen van bedreigingen die niet uit ons kamp komen. Dan had ik het hier namelijk wel openlijk neergezet……

  En ja, die bedreiging is richting Mart Hauser geslingerd. Meneer Mart Hauser kan wel lekker in zijn slachtoffer rol gaan zitten. Maar dan vergeet hij even alle bedreigingen die hij zelf geuit heeft. Ik heb geluidsbestanden genoeg. Dit verhaal krijgt een staartje, ook voor jou HJK!

  Groetjes en tot ziens..

 7. Berend February 12, 2007 at 10:56 pm #

  @stillsmoking;

  Wanneer stop je met roken….?

 8. Stillsmoking February 13, 2007 at 12:37 am #

  Tijdens mijn talloze nutteloze discussies heb ik die opmerking al ongeveer 17.500 gehoord. Bijster origineel kun je dus niet genoemd worden. Neemt niet weg dat ik je best wel antwoord wil geven. NOOIT!

 9. nosmoking February 13, 2007 at 1:43 am #

  Stillsmoking de billenmaat van steve Brown.
  Of is het misschien Steve Brown zelf.
  Opvallend dat stillsmoking nooit kijkt naar de feiten en bewijzen. Zo ook nog steeds overtuigd dat Bas van Hout 500.000 op het hoofd van Steve Brown heeft gezet. En dat terwijl er duidelijk in een interview van Steve Brown te horen en te zien is dat Steve Brown dat zelf heeft gedaan om interessant te zijn voor de media. http://www.bruinerat.com Nu ook hier al beginnen te zieken en mensen bedreigen. foei toch

 10. Stillsmoking February 13, 2007 at 1:28 pm #

  *kuch

  Jep Steve Brown heerst, maar dat is mijn mening. En nogmaals, het hebben van een mening is niet strafbaar………..

  En zo’n site als de bruine rat kan je ook van Bas van Hout maken en Peter R de Vries genoeg feiten dat die twee ook niet geheel ”schoon” zijn he…………

  Maar volgens mij ging het hier om een bedreiging en niet om Steve Brown! Kutje

 11. Stillsmoking February 13, 2007 at 1:36 pm #

  moderator gevraagd voor de bovenstaande reacties…………..

 12. Berend February 13, 2007 at 2:16 pm #

  “Tijdens mijn talloze nutteloze discussies heb ik die opmerking al ongeveer 17.500 gehoord. Bijster origineel kun je dus niet genoemd worden. Neemt niet weg dat ik je best wel antwoord wil geven. NOOIT!”

  Je waant je Jezus Christus?

 13. Stillsmoking February 13, 2007 at 3:54 pm #

  Neuh… Het heiligdom blijft mij bespaart, alhoewel ik wel groots genoemd kan en mag worden. Maar uw onwetenheid kan u niet verweten worden. U kent mij niet en kan daarom ook geen oordeel vellen. Daar zal ik rekening mee houden tijdens mijn oordeel…..

 14. Steven Brown February 28, 2007 at 8:25 pm #

  t.a.v. wie gexc3xafnteresseerd is in de feiten m.b.t. of Van Hout nu wel of niet een beloning op mijn hoofd heeft gezet.
  Los van wat ik bij SBS zeg in het kader van toentertijd promoten van mijn boek xe2x80x9cZware Jongensxe2x80x99. In het uiteraard weer niet in het geheel uitgezonden interview/verknipte filmpje door Bas van Hout blijft het een feit dat Bas van Hout de betreffende boekband heeft verspreid middels Betapress. Betapress heeft als fatsoenlijk bedrijf daarvoor zijn excuses aangebonden aan mij en een schadeloosstelling betaald van 10,000- of 15,000- gld om een rechtszaak te voorkomen:
  zie: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/files/beloning.pdf
  Ook raad ik alle gexc3xafnteresseerde aan om deze link hieronder te bekijken waarop te zien is hoe van Hout samenwerkt met/voor Sam en John om mij weer eens een keer in de val te lokken. Zie:http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2007/02/sam_en_john_nie.html
  Voor de domoren onder ons die wellicht de clou ontgaan: Bas probeert hier mij te laten ontlokken dat ik hem zou willen vermoorden.(met zijn alweer verknipte beelden) Maar ik heb het al vaker gezegd ik doe niet in moorden. Voorlopig is alles wat op mijn weblog staat m.b.t Van Hout tot vandaag de dag niet door maffia en politie informant -journalist van Hout betwist, omdat alles op feiten en bewijzen is gebaseerd.
  In tegenstelling tot van Hout die alleen maar onzin uitkraamt en zwaar verknipte filmpjes uitzend waar soms zelfs mijn mond niet eens synchroon loopt met zijn geluid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: