Dagboek van woensdag 29 november

29 Nov

Buoy_1"Ik ga op reis en ik neem mee…" Nederlanders in den vreemde willen haring, chocoladeletters, pindakaas en drop. Mijn Haagse dame, in Trinidad, wil ook graag een speciaal soort zeep, Buoy Life Soap. Ik had er nog nooit van gehoord, maar die lucht raak ik nooit meer kwijt. Haar zoon had twee pakjes gekocht. Mijn hele tas ruikt er naar, het is een soort ontsmettingsgeur van heel vroeger. Thuis heb ik de pakjes in een plastic zak in de garage geparkeerd, maar zelfs daar overstemde het alle andere luchten. Ik heb ze nu in zeer luchtdicht plastic gewikkeld, in een plastic zak, in mijn loopschoenen. Ik vraag me af of ik er zo mee door de douane kom (een beetje vreemde situatie: ik schrijf dit op maandagavond, als het goed is ben ik allang in Trinidad). Wie meer wil weten over deze oude zeep: hier staat meer.

No Responses to “Dagboek van woensdag 29 november”

  1. edje vd poel November 29, 2006 at 9:13 am #

    hendrik jan,veel plezier daar in trinidad,een vriend van mij woont daar nu[travis hazzard],het schynt echt een heel gek eiland te zijn,met veel doorgedraaide types….wel lekker warm,groeten edje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: