Dagboek van dinsdag 28 november

28 Nov

Trinidad_1De komende weken zal dit ‘dagboek’ een iets ander karakter krijgen: ik ga voor verschillende onderwerpen richting Caribisch gebied (Trinidad en Suriname). Behalve de heen- en terugreis ligt er nog niet veel vast. Hoofdonderwerp is het bezoeken van een Haagse mevrouw die al ruim twee jaar in een Trinidadse cel zucht. Men vraagt zich af: onschuldig? En zo ja, dan zeggen sommigen: dichterbij heb je ze toch ook zo voor ‘t grijpen, waarom zou je dan zo’n tamelijk verre reis maken? Tja. Bovendien: wat is onschuldig?

Ik hoop wel vrijwel dagelijks deze site bij te houden, ik moet sowieso de Nederlandse kranten lezen, de vraag is alleen hoe toegankelijk de internetcafxc3xa9s zijn. Als het goed is land ik morgenmiddag tegen vijf uur op Tobago, vandaar hoop ik nog een klein vliegtuigje te kunnen halen naar Trinidad, maar ik denk niet dat ik vanavond al online ben, ik heb geloof ik niet zo’n duur onderkomen geboekt. Maar gelukkig biedt de techniek de mogelijkheid een stukje vooruit te maken. En verder staat Henk Strootman op scherp om de actuele misdragingen in den lande zo snel mogelijk aan de kaak te stellen.

No Responses to “Dagboek van dinsdag 28 november”

 1. Meelezer November 28, 2006 at 9:03 am #

  Een goede reis en behouden terugkeer gewenst heer HJK! En schrijf je “orderboek” maar weer eens vol.

 2. Wippoldenaar November 28, 2006 at 9:07 am #

  Leuke trip, ik voorzie verslagen van een paar mooie Caribische belevenissen.

 3. Helikopter November 28, 2006 at 9:12 am #

  HJK Trinidad? Te gek, de mooiste vrouwen van de wereld. amazing!!. Oh ja veel plezier

 4. Ruud November 28, 2006 at 9:21 am #

  De bekende Piet Bos uit Holten leerde mij eens, een vos stroopt nooit bij eigen hol. Vandaar dus deze trip en wie zou je dat niet gunnen. Prettige reis en wij verwachten natuurlijk wel veel interessant nieuws.

 5. Ada November 28, 2006 at 1:55 pm #

  Enjoy!

 6. ErnO November 28, 2006 at 8:33 pm #

  On dreadlock holiday – LeKKeR HooR. enne geniet van het weer Hendrik Jan, zo kom je toch nog eens ergens 😉

  Maaruh stukjes vooruitschrijven in een dagboek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: