Fred Teeven: het interview

30 Sep

Teevenmercure1web_2 In het weekblad Panorama van deze week (donderdag 16 november) staat een interview van mij met Fred Teeven. Dat gaat voornamelijk over het proces rond top-crimineel Mink Kok en de deals die crimefighter Teeven sloot met criminelen. Uiteraard in overleg met de superieuren, tot aan de minister toe, maar als er iets fout dreigde te gaan, was er maar xc3xa9xc3xa9n persoon die de schuld kreeg: Teeven. "Het komt mensen soms wel erg goed uit om dan even te vergeten dat ze zelf toestemming hebben gegeven." Zijn toenmalige baas Joan de Wijckerslooth sneerde: "Het Openbaar Ministerie heeft behoefte aan magistraten, niet aan crimefighters." Teeven: "Dan ga je uit van de misvatting dat een crimefighter geen magistraat kan zijn."

Valt er nog wat te verbeteren in het vaderland?

LEES MEER

No Responses to “Fred Teeven: het interview”

 1. Ligthart JJJ August 17, 2007 at 5:39 pm #

  Op 29 juni 2007 in “cafxc3xa9 2” ca. 20.00u heb ik dhr.Teeven gevraagd om verbinding te leggen naar het OM, teneinde de drugsoverlast en de huigelachtige structuur van politiek maastricht aan banden te leggen.
  Tot mijn teleurstelling heb ik tot op heden niets meer van hem vernomen……
  jjj Ligthart

 2. Jan Giesen August 20, 2009 at 4:19 pm #

  HJK

  Wat ben je toch een zeer grappig persoon, je had cabaretier moeten worden.

  Teeven een crimefighter zelfs Steven Brown pist nu in zijn broek van het lachen.

  Weet nu ook gelijk wat jij met urine hebt je werkt op de blaas van de mens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: