Dagboek van zaterdag 30 september

30 Sep

Melaniegraf1500Nicolevdhurk325Het heeft nog lang geduurd voor andere media de link legden tussen de moord op Melanie Sijbers en Nicole van den Hurk(rechts): vorige week zaterdag besteedde ik daar al aandacht aan. Toevallig had Panorama deze week ook net een uitvoerig verhaal over Nicole van den Hurk. De overeenkomsten lijken frappant, maar bij de familie van Nicole was Peter H. niet in beeld. Vader Ad van den Hurk leek zelf heel iemand anders op het oog te hebben. Inmiddels wordt ook de moord op Manon Seijkens erbij gehaald, maar dat lijkt wat vergezocht, ook al omdat Manon nog maar acht jaar is, Melanie en Nicole waren vijftien. Over de moord op Manon heb ik vrij uitvoerige reportages gemaakt, omdat er een  onschuldige verdachte voor is opgepakt. Leek wel wat op de Schiedammer parkmoord. Ik ben nog wat dingen aan het uitzoeken, maar aangezien ik er voor een blad iets over ga maken zal ik daar niet meteen iets over melden. Bovendien moet ik nog wat lopen. Linksboven een foto van de begrafenis van Melanie, met vader John bij haar kist.

No Responses to “Dagboek van zaterdag 30 september”

 1. Perry Vermeulen September 30, 2006 at 3:21 pm #

  Die kindermoorden, het komt allemaal dichtbij…
  Die Melanie woonde dus bij mijn vader in de straat in Geldrop en die Manon Seijkens heeft vroeger bij mijn zusje in de klas gezeten, het meisje is vaak bij ons over de vloer geweest. Helmond was toen in rep en roer, in 1995. De geruchten die nu over straat gaan in Geldrop herken ik dan ook van 1995, toen er vanalles werd gepubliceerd over Manon. Iemand had haar op een bepaald tijdstip bij ons plaatselijke zwembad zien lopen, een ander zag haar 5 minuten later weer 3 kilometer verderop lopen… Moeilijk om in de eerste fase na de moord feiten te onderscheiden van sensationele geruchten, dat blijkt maar weer.

 2. Helikopter September 30, 2006 at 6:02 pm #

  Moet lopen? het is toch geen verplichting Hjk, of schreeuwt je lichaam erom?

 3. Ada September 30, 2006 at 11:09 pm #

  Ik zou willen dat hij die doortastendheid in Deventer in 1999 aan de dag had gelegd… Dan had nu de ECHTE moordenaar vastgezeten…

 4. Erik October 1, 2006 at 12:54 am #

  @ Ada
  De echte moordenaar zit vast

 5. Helikopter October 1, 2006 at 9:56 am #

  @Ada, Erik heeft gelijk, die badmuts lekker laten zitten waar die zit: IN DE NOR!!!

 6. Ada October 1, 2006 at 1:15 pm #

  @ Erik, Helicopter… We verschillen van mening, da’s duidelijk… 😉

 7. Helikopter October 1, 2006 at 2:53 pm #

  Ada klop maar het blijft natuurlijk wel “een ongeloofelijke badmuts”.

 8. Anonymous October 1, 2006 at 10:02 pm #

  Of Louwes een badmuts is weet ik niet, maar die kille ogen….yak!

 9. Ada October 2, 2006 at 7:54 am #

  @ Helikopter, hahah, trek jij volle zalen??
  @?? Kille ogen… is me nog niet opgevallen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: