Dagboek van maandag 25 september

25 Sep

Melanie3475"Twee reacties heb ik voor je:

1. Kijk hoe ook de familie van Peer H. wordt aangevallen en hoe Peer verdedigd wordt door een vriend van hem. (Omroep Brabant)

2. kijk welke site omhoogpopt die verband houdt met zijn naam als je zoekt op google! (heel bizar), als je het niet vindt, mail me maar."

De dood van Melanie Sijbers zal voorlopig de gemoederen nog wel even bezighouden. Nou ja, sommige. Het speelt niet in een milieu dat appelleert aan het NOS Journaal, zal ik maar zeggen. Ik zie niet alle uitzendingen, maar ik heb het idee dat men daar erg weinig aandacht heeft voor deze moord. De onder 1 genoemde reactie heb ik even opgezocht. Het gaat over de man die als verdachte wordt gezien, Peer H.(40). Hij is de stiefvader van een vriendin van Melanie en hij zou op de bewuste middag hebben afgesproken met Melanie. Hij dook onder na haar verdwijning, maar heeft zich inmiddels bij de politie gemeld en wordt vastgehouden als verdachte.

Op de site van Omroep Brabant schrijft een reageerder:

"Waarom wordt de verdachte, de vrouw van de verdachte, en nu ook nog zijn stiefdochter aangevallen op aantijgingen die waarschijnlijk compleet verzonnen zijn? Diegene die dat over hen openbaar maakt, heeft hem of haar zeer waarschijnlijk nooit gezien of gesproken. Ik kan wel zeggen dat er verhalen over de verdachte rond gaan die absoluut NIET waar zijn. Je kan niet zomaar op een of andere site gaan rondstrooien dat die of die een verkrachter, pedo of moordenaar is." Volgens de schrijver is uitvoerig nagetrokken waar de bewuste man was. Zijn vrouw en anderen hebben dat al twee weken geleden verteld tegen de politie "en daaruit is absoluut niets gevonden waaruit blijkt dat hij iets met de zaak te maken heeft. De reden waarom hij gelogen had was daarom ook goed te begrijpen, maar kwam gewoon erg lullig uit."

Melaniesitepeer3475Melaniesitepeer2475_2 Wie de moeite neemt de reacties op de site van Omroep Brabant door te kijken, zal in elk geval tot de conclusie komen dat er in de familie heel wat onderhuidse spanningen leven. Inmiddels is er ook wat meer duidelijkheid over die omhoogpoppende site (hartelijk dank, Chris, word ook misdaadjournalist). Als je de achternaam van de verdachte intikt op google, kom je op een uitermate smerige site terecht, met porno en lolita’s. "Verboden in 80 landen". Inmiddels is die site verdwenen en alleen nog via het cache-geheugen terug te halen. Waarom Peer H. hier opduikt, is mij niet duidelijk, het is zeer goed mogelijk dat er totaal geen verband is met de betreffende verdachte. Ik begrijp uit reacties dat WH (= niet Willem Holleeder, maar de site witheet.com) de achternaam van deze Peter voluit vermeldt of gaat vermelden. Vind ik dus niet kunnen.

Melaniesitepeer1475 En het is ook alleszins mogelijk dat de geruchten over het pedo-verleden van deze Peer alleen ontstaan zijn doordat iemand voor mij ook met die achternaam op google heeft lopen zoeken en zijn conclusies vervolgens aan een verslaggever van een krant heeft doorgebriefd. Het Algemeen Dagblad meldde vanmorgen dat Melanie vaker spannende afspraakjes maakte met oudere mannen. Voor mij staat de schuld van Peer nog bepaald niet vast.

No Responses to “Dagboek van maandag 25 september”

 1. JvanU September 25, 2006 at 9:57 am #

  Ging het google-dingetje nou om die strip?

 2. Johan September 25, 2006 at 10:13 am #

  Nee, met zijn naam kom je een hoop sexverhalen tegen. Maar dat ligt meer aan het werkwoord wat gelijk aan zijn achternaam is, dan dat hij wat met die sites te maken heeft.

 3. leo September 25, 2006 at 10:33 am #

  wat is achternaam dan?

 4. Johan September 25, 2006 at 10:38 am #

  Voor de naam moet je op WH maar gaan kijken, HJK wil dat niet op zijn stek.

 5. arne September 25, 2006 at 10:52 am #

  ben een beetje hees

 6. arne September 25, 2006 at 10:53 am #

  ben een beetje hees

 7. John September 25, 2006 at 2:34 pm #

  Wil je een dropje voor je keel?Hahaha

 8. Cruella De Ville September 25, 2006 at 2:51 pm #

  Hoe dan ook, je wordt er weer niet vrolijk van……

 9. JM September 25, 2006 at 10:12 pm #

  Zijn achternaam is tevens een plaatsnaam niet ver van Geldrop dus ik vraag me af of bovenstaande link naar de sexsite wel betrouwbaar is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: