Dagboek van woensdag 23 augustus

23 Aug

No Responses to “Dagboek van woensdag 23 augustus”

 1. Helikopter August 23, 2006 at 9:32 am #

  Nawijn wil dat deze zaak wordt heropent wordt omdat er niet meer sprake is van doodslag maar moord (met voorbedachte raad), daar gaat het Nawijn om.

 2. Helikopter August 23, 2006 at 9:36 am #

  Antwoord gespierde dame
  Zij komt in de sportschool te Assen waar de veroordeelde van gisteren de scepter zwaait en waar tevens de veboden (dope)middelen waren gevonden. Als ik het zo bekijk heeft de dame in kwestie ook niet te weinig van die rotzooi gebruikt

 3. Ruud August 23, 2006 at 10:11 am #

  Omdat Hillebrand zijn vader burgemeester is geweest van Staphorst-Rouveen moet hij nog niet denken, dat hij ook verstand van de misdaad heeft.
  Hij zal ook wel xc3xa9xc3xa9n van jouw trouwe lezers zijn, maar om dan te gaan concurreren is niet erg aardig van hem.
  Als hij zo doorgaat, kost hem dit binnenkort veel stemmen en kan hij misschien nog terugvallen op een burgemeestersbaantje???

 4. Snorretje August 23, 2006 at 11:12 am #

  Inzake Juliette. Laat mij raden, de zaak waar je ‘s morgens vroeg al om 9.15 bij aanwezig wilde zijn. Ik heb haar nog gekend toen zij in Oud-Beyerland clean trainde. Maar ja, het is net als met Landis, Jones e.a. ‘Nee hoor, ik gebruik geen anabole steroxc3xafden.’ Maar ja, je kunt er wel gouverneur van Californixc3xab mee worden.

 5. Seymour Hersh August 23, 2006 at 12:47 pm #

  Dat Fox-IT samenwerkt met de DEA lijkt me ok niet zo vergezocht omdat ze gaan uitbreiden richting Nederlandse Antillen.

 6. Peter de Graaff August 23, 2006 at 1:08 pm #

  Over de foto van de misvormde dame: bij wat studie van de foto (iedereen kan dat doen) valt me op: het hoofd is vast wel echt en het lijf is wel echt, maar ze horen niet bij elkaar….. Onder de hals zit een duidelijke v-vormige kniplijn, kleurverschil en pixelonregelmatigheden die knip-plak werk doen vermoeden. Gelukkig maar voor haar. Vergroten tot zo’n 1600% laat dit duidelijk zien.

 7. Ollie Peacock August 23, 2006 at 2:05 pm #

  MIDDELHARNIS. De Nederlandse profbodybuildster Juliette Bergmann (42) uit Middelharnis heeft in Las Vegas de Ms. Olympia-titel veroverd. Voor de professionele bodybuildingsport is een Olympia-titel vergelijkbaar met een gouden medaille op een Olympische Spelen, een wereldkampioenschap voetbal of een overwinning in de World Series honkbal. De prestatie van de 42-jarige Bergmann uit Middelharnis is des te opmerkelijker omdat zij ruim twaalf jaar geleden afscheid had genomen van de wedstrijdsport. Op speciaal verzoek van de International Federation of Bodybuilders (IFBB) maakte zij haar comeback op de Ms. Olympia. Bergmann ontving van de IFBB een wild card om op de eerste plaats het vrouwenbodybuilding nieuw leven in te blazen en op de tweede plaats te bewijzen dat bodybuilding IOC-status waardig is. Net als sommige lange-duursporten is bodybuilding een sport waar op latere leeftijd nog op het allerhoogste niveau kan worden gepresteerd. Na ruim twintig jaar dagelijkse kracht- en cardiotraining en speciale aandacht voor voeding, behaalde Bergmann een unanieme overwinning in de klasse tot 60 kg. Zij brak als daarmee als Nederlandse de Amerikaanse hegomonie op Ms. Olympia-niveau. Zij versloeg in haar klasse titelhoudster Andrulla Blanchette uit Engeland en de ijzersterke Dayana Cadeau uit Canada. In de strijd om de overall-titel versloeg de atlete uit Middelharnis de Amerikaanse kanonnen boven 60 kg Iris Kyle, Vickie Gates en de Oekrainse Valentina Chepiga. Dat een lichtere atlete alle vier de rondes (symmetrie, musculariteit, poseren en posedown) unaniem op haar naam schreef in zowel haar eigen gewichtsklasse als in de overall was een unicum in de geschiedenis van de internationale bodybuildingsport. Foto staat op haar site http://www.juliettebergmann.com

 8. Snorretje August 23, 2006 at 2:54 pm #

  Gtvr ‘Ollie’, we gaan toch geen pr voor die ‘dame’ maken. Als ze dr mond opendoet hoor je een kerel spreken terwijl ze voor het kuren toch duidelijk een vrouwelijke stem had. Ze gebruiken in de meeste sporten maar als het zxc3xb3 ten koste gaat van je vrouwelijkheid, libido, vergrote klit, toename van beharing waar ben je dan mee bezig? Dat is geen sport meer maar verminking. Body Dismorphic Disorder beste Ollie. Nog maar niet te spreken over de hart-, lever-, prostaat- en psychische problemen. Ollie zeker vergeten hoeveel er zelfmoord hebben gepleegd Mike en Ray Mentzer, Paultje Koole in NL. En zo zijn er nog meer op te noemen die veel te jong zijn overleden door het gebruik van steroxc3xafden.

 9. Ollie Peacock August 23, 2006 at 3:40 pm #

  Reclame? Nou nee. Kan zelf niet bepaald hard gaan op dergelijke types. Maar is die foto nou gefotosjopt of niet?

 10. Snorretje August 23, 2006 at 5:29 pm #

  De foto lijkt inderdaad fake maar het is toch echt de body van Juliette. De v-vorm (latissimus dorsi)is Juliettes kenmerk. Er zijn zat foto’s van haar in omloop om te laten zien dat het haar fysiek is.

 11. vliegtuig August 23, 2006 at 11:32 pm #

  Tak is de grootste draaikont die er is. Eerst is hij jaren op de hand van Ernest Louwes in Netwerk en insinueert hij dat het arrest van het Hof in Den Bosch onjuist was omdat er geen motief werd genoemd (terwijl elke eerstejaars student weet dat er wel meer moorden zijn waar het motief nooit of niet helemaal duidelijk is geworden)en schurkt hij tegen het kamp van Louwes aan. Dan wordt er onlangs nog meer DNA gevonden en voelt meneer nattigheid. Opeens zit wel de juist man vast. Kromme tak.

 12. vliegtuig August 23, 2006 at 11:34 pm #

  Ik heb altijd de indruk dat Tak erg graag op televisie komt (net als Nawijn trouwens).

 13. K.Hakvoort August 24, 2006 at 2:40 pm #

  Ik weet niet wat de politie Limburg-Zuid en justitie achter de schermen heeft ondernomen om deze trieste reeks prostitutiemoorden op te lossen, publicitair heeft ze m.i. de afgelopen jaren volledig gefaald. Als er indertijd al beloningen zijn uitgeloofd en raambiljetten zijn vervaardigd, dan is dat alleen tijdelijk en plaatselijk bekend geweest.
  Dit politiekorps had met een goede opsporingspagina op http://www.politie.nl/limburg-zuid de herinnering aan deze 6 moordzaken levend moeten houden. Met de juiste informatie en een goede financixc3xable stimulans kunnen sluimerende tips gewekt worden.
  De verantwoordelijkheid voor de raambiljetten op internet ( dat er niet xc3xa9xc3xa9n voor elke onopgeloste moord gemaakt wordt en de beloningen verschillen, blijft een ergerlijke vorm van discriminatie )berust sinds enige tijd niet meer bij het OM maar bij het KLPD. Bij het OM was het overzicht al uiterst gebrekkig en bedroeg het aantal biljetten slechts enkele tientallen waarvan de oudste uit ’98, dat het nog veel slordiger en gemakzuchtiger kan demonstreert het KLPD. Zou het een deal met misdaadjournalisten gemaakt hebben om aan dezen de oude zaken over te laten? ;)http://www.politie.nl/opsporing/raambiljetten/default.asp

 14. pjj van schijndel November 2, 2007 at 11:15 pm #

  Wat lopen jullie over vanalles te zeiken
  Samira is weg, van het leven beroofd
  nooit zal ik haar vergeten
  haar lief en zachtheid.
  Ze was een lief meisje, alleen in een verkeerde wereld…mag je zacht rusten meisje…denk aan je !

  afz: p

 15. Linda August 23, 2011 at 11:06 am #

  Snorretje…ik zou graag willen weten wie je bent.
  Je hebt hier een naam genoemd die mij raakt.
  nl Paul Koole, jouw tje…achter zn naam
  hoop dat je contact opneemt met me:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: