Dagboek van donderdag 10 augustus

10 Aug

‘t Is werkelijk opzienbarend hoe gemakkelijk je in een beetje stad tegenwoordig gratis draadloos kunt internetten. Waar ik nu zit (Scheveningen) heb ik de keus uit een stuk of vijf netwerken, waarvan drie onbeveiligd. Dank, onbekende buurman, voor het gratis meeliften.

Natalia6 Natalia7Mijn kleine soapie over onze Russische vriendin Natalia nadert de ontknoping. Met de gegevens die ik meestuurde was het niet zo moeilijk zelf verder te speuren en dat hebben enige bezoekers gedaan, gezien de reacties. De ontbrekende foto’s 6, 7 en 8 zijn inmiddels ook getraceerd. De vraag is: hoe lang kan ik haar nog aan het lijntje houden? Op mijn verzoek naar Eelde te komen, heeft ze nog niet geantwoord. Misschien kan ze Eelde niet vinden. Of de organisatie is intussen wat slimmer geworden en is zelf aan het googelen gegaan en heeft ontdekt dat mijn bedoelingen niet geheel stroken met hun opzet.

Seveke2 Ik kom nog even terug op de uitzending van Spraakmakende Zaken, van Paul Rosenmxc3xb6ller met een broer en een vriend van Louis Sxc3xa9vxc3xa8ke (afgelopen dinsdagavond). Wat is het tegenovergestelde van spraakmakend? Nietszeggend? Paul stelde best goeie vragen, maar als je zxc3xb3 van plan bent totaal niets te zeggen, waarom werk je dan aan zo’n uitzending mee? Zelden drie kwartier lang zoveel non-informatie gehoord. Wat helemaal niet ter sprake kwam – maar dat zal vooraf wel overlegd zijn – is dat er natuurlijk een redelijke kans is dat het motief iets met het privxc3xa9leven van Louis te maken heeft. Wat weten wij daarvan, wat vertellen familie en vrienden daarover? Helemaal niets. Wat hebben ze te verbergen? Of heeft Louis gewoon nog nooit enige liefdesrelatie gehad met wie dan ook?

No Responses to “Dagboek van donderdag 10 augustus”

 1. Ton Biesemaat August 10, 2006 at 9:29 am #

  Paul Rosenmxc3xb6llers lijstje van personen die hij ‘geinterviewd’ heeft voor de IKON is een schoolvoorbeeld van witwassen van reputaties van de elite met boter op hun/heur hoofd.

  H.K.H. Prinses Mabel
  Ruud Lubbers
  Prinses Irene
  Neelie Kroes
  Ad Melkert

  Zie het maar in het licht van een andere Groenlinkser mw. van Es die de dochter van een Argentijns juntalid in de polder mocht introduceren. Ben benieuwd welk baantje Femke Halsema krijgt.

  Voor wat betreft Louis Sxc3xa9vxc3xa8ke moet HJK ook eens diens geschriften over de activiteiten van inlichtingendiensten doornemen. Sxc3xa9vxc3xa8ke was een echte specialist op dit gebied. Ik geloof (Nb geloof!) niet dat hij vermoord is door inlichtingendiensten. In elk geval Nederlandse inlichtingendiensten doen dat eenvoudig weg niet(meer). De liquidatie van Louis Sxc3xa9vxc3xa8ke lijkt me meer te lijken op liquidaties die verband houden met bijv. vastgoed? Maar het is maar speculatie van me. In elk geval hield Sxc3xa9vxc3xa8ke zich bezig met onderzoek daar naar als ik de literatuur over hem tot me neem. De liquidatie schaal ik voorlopig (enigzins macaber)in op plaats 3 van politieke moorden na die op Fortuyn en Van Gogh.

 2. andre August 10, 2006 at 10:42 am #

  wat dachten we van de uitzendingen van ‘ zomergasten’. mijn favoriete programma wordt met het jaar slechter.

 3. Ruud August 10, 2006 at 11:23 am #

  HJK,
  Het kan mogelijk zijn dat jouw Nathalie de luchthaven Eelde niet kan vinden. Zij moet het maar even proberen met een ticket naar Airport Groningen. We blijven het volgen…

 4. Wim Dankbaar August 10, 2006 at 5:48 pm #

  Waarde Hendrik Jan,

  Nog even over Tyson vs James “Buster” Douglas:

  Dat won Douglas tegen de verwachting in op knock out. Hij was wel eerder down gegaan door een uppercut van Tyson.

  http://en.wikipedia.org/wiki/James_Buster_Douglas

  Wanneer kom jij nou met je uppercut? Voorlopig lijk je Natalia interessanter te vinden. Waar moet dat heen met onze onderzoeksjournalisten?

  Mvg

  Wim

 5. Cornelis August 10, 2006 at 9:05 pm #

  misselijke foto van fictieve natalia, die rechtse, alsof ze verbrand is ofzo :s

  verder wel leuk onderwerp HJ, ben geboeid 😀

 6. Eric de B August 10, 2006 at 11:16 pm #

  Waar moet dat heen met dit land? Onderhand kun je geen leuke vrouw meer vertrouwen, de meeste zijn ordinaire Golddiggers, als het uit Oostelijke richting komt….
  En we hebben de Nigeriaanse 419-scam, de Ivory-coast jankverhalen van zielige dochters van staats-hoofden die gered willen worden, de Thaise achterbuurt-hoertjes die uit het leven willen, de bloedmooie maar verstoten Indiaase boerendochter, de aan Eerwraak ontvluchtende Midden-Oosterse schoonheden, ga zo maar even door. Ze weten allemaal feilloos waar dat kleine, maar stinkend-rijke Kudtlandje Holland ligt op de wereldbol. Zouden ze het weten van het vrouwentekort in NL? De verhouding man/vrouw is in Nederland zo uit het evenwicht dat je bijna wel aangewezen bent op buitenlandse vrouwen, en dan derbij zijn die excotische dametjes vaak stukken lekkerder dan veel Hollandse deerntjes waar je het anders mee zou moeten doen…..Nou ja, smaken verschillen natuurlijk, en in Nederland stikt het net zo goed van de Golddiggers. Mischien maar liever xc3xa9xc3xa9ntje die je echt een beter leven geeft hier in het vrije, rijke Westen, dan xc3xa9xc3xa9ntje die uit hebzucht speciaal een welgestelde, gesettelde man wil hebben en nog nooit 1 minuut armoede heeft meegemaakt….

 7. Ton Biesemaat August 11, 2006 at 9:22 am #

  @Eric de B
  Hoezo vrouwentekort in Nederland?

 8. Eric de B August 11, 2006 at 11:54 am #

  @Ton
  Ga maar eens op Dance Valley, Sensation White of andere grote festivals of party’s kijken Ton, daar zie je toch wel een afspiegeling van de (jonge) maatschappij, en mij valt het op dat dames toch over het algemeen dik in de minderheid zijn……

 9. Ton Biesemaat August 11, 2006 at 5:28 pm #

  @Eric de B.
  Aha, daar ben ik te oud voor geworden. Waar blijven die jonge dames dan?

 10. Ruud August 11, 2006 at 10:58 pm #

  Nu snap ik, dat er steeds meer homo’s zijn, gewoon een tekort aan vrouwen.

 11. lezer August 12, 2006 at 9:52 pm #

  🙂 Excotische dames 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: