Mink en de onbetrouwbare kroongetuige

30 Jul

(uit Nieuwe Revu, april 2006, hier geplaatst n.a.v. het Dagboek van 18 oktober 2006)

Hoe betrouwbaar is Mike V., de kroongetuige in de zaak tegen topcrimineel Mink K.? Mike beweert dat Mink K. in 1993 drugshandelaar Jaap van der Heijden heeft opgeblazen met een explosief in een tasje aan de voordeur. Vreemd genoeg beweerde hij kort daarvoor nog dat hij dat tasje daar zxc3xa9lf had gehangen. En hij speelt ook de hoofdrol bij een andere aanslag met xe2x80x98een tasje aan de voordeurxe2x80x99: in 2004, in Alphen aan de Rijn.

Op zondag 19 december 2004 wordt er een explosief naar binnen gegooid in de motorzaak van Ad en Mieke Maasen in Alphen aan de Rijn. Het Leidsch Dagblad schrijft dat er grote schade is aangericht. "Omwonenden hebben laten weten dat Maasen Motors al vaker last heeft gehad met bedreigingen en overlast door derden. De politie heeft de zaak in onderzoek."

LEES MEER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: