Fred Teeven en Wout van K.

30 Jul

In een interview in Nieuwe Revu, oktober 2006, zegt aspirant-politicus Fred Teeven: "Wat ik wel wil zeggen is dat ik me mateloos heb gexc3xafrriteerd aan de bedreigingen aan het adres van Koos Plooy. Dat we dat toen niet hebben opgelost, omdat er geen kroongetuige werd toegelaten. Dat was het ongelijk van toenmalig procureur-generaal De Wijkerslooth. Je moet je eigen mensen nooit laten bungelen."

Dat is een merkwaardige uitspraak. In mijn boek xe2x80x98Bom in de Laurierstraatxe2x80x99, over de aanslag op Rob Scholte, heb ik vrij uitvoerig aandacht besteed aan deze kwestie. Het volgende gedeelte komt uit het boek.

LEES MEER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: