Mr. Moszkowicz in de verdediging

29 Mar

Zie dagboek van maandag 20 maart 2006 De Volkskrant had zaterdag een uitvoerig interview met advocaat Bram Moszkowicz, die alle aantijgingen van justitie aan zijn adres vakkundig pareert. Waarom koos hij ervoor in de Volkskrant zijn verweer te voeren, in de ‘vuile oorlog’ die justitie tegen hem voert? Elke krant en elk weekblad had het interview graag willen hebben. Tot voor kort was het vanzelfsprekend geweest dat hij John van den Heuvel van de Telegraaf hiervoor gekozen zou hebben, maar ik kan enkele overwegingen bedenken waarom hij een andere keus maakte. John van den Heuvel is zelf min of meer in de ‘vuile oorlog’ betrokken geraakt door wat hij zelf noemt ‘journalistje pesten’. Het zou ook te maken kunnen hebben met de vermoedelijke kwade genius achter het Moszkowicz- en Holleeder-gebeuren, de Amsterdamse CIE-tycoon Jan van Looijen. Zo komt hij in het Volkskrant-verhaal ook over. Van Looijen en Van den Heuvel stonden altijd op goede voet met elkaar, of dat nog zo is weet ik niet, maar het zal er toe hebben bijdragen dat Moszkowicz nu koos voor een ander dagblad, waarbij de Volkskrant en NRC Handelsblad het meest voor de hand lagen.

LEES MEER

No Responses to “Mr. Moszkowicz in de verdediging”

 1. fam langerak April 19, 2006 at 1:28 pm #

  het zijn net kleine kinderen het heel circus uit amsterdam

 2. Remmetje May 9, 2006 at 2:10 pm #

  Ja Bram zo zie je maar ook hier geldt de oud joodse gezegde: “Wie met pek omgaat zal ermee besmet worden”

 3. beter weter May 15, 2006 at 3:17 am #

  laat moskie nu maar schuiven die haald ze wel binnen zo

 4. W. van Zeeland February 19, 2007 at 8:00 pm #

  Wat staat Kuiper nu te wachten? Hij is al half veroordeeld, lees ik in een onderstaande reactie, dus ook maffiamaatje? beroepsleugenaar? Waar haalt men die wijsheid vandaan? Als ik Holleeder was, zou ik direct roepen, dat ik geen eerlijk proces kan krijgen, omdat ik geen advocaat naar mijn zin kan kiezen. Ik zou dit inderdaad tot het Europese Hof uitvechten en een schadevergoeding eisen, waar de staat minstens 1 prestigeproject voor zal moeten laten schieten. Holleeder zit nu gebeiteld. De staat betaalt al zijn verblijf en nu nog de rest! Bram is nog slimmer dan ik dacht! Goed zo!

 5. Vadir March 3, 2008 at 9:02 pm #

  bram je bene gewoon een L*L

 6. HEIJBOER Ger.H.W.M. sr. de 2de July 14, 2009 at 9:56 pm #

  Soms is ‘verdwijnen’ de enige mogelijkheid in leven te blijven. Dat kan op verschillende manieren. Mijn ervaring is dat als je hier NIEMAND bij betrekt de kans van slagen het grootst is. Na een jarenlange juridische strijd tegen een financiele zwaargewicht (met een oranje hart…) ben ik verheugd te melden dat de waarheid uiteindelijk de leugens overwint. Ik ga een film produceren over deze zeer interessante zaak in de vorm van een comedy. Diegene die aan dit uiterst amusante en deels levensgevaarlijke waargebeurde verhaal haar of zijn medewering wil verlenen, be my guest en reageer naar mijn emailadres: wellnesscoach0007@gmail.com. Alle hulp is welkom, waarbij ook de casting van de actrices en acteurs nog in volle gang is. Met gepaste trots kan ik u melden dat een ‘telg uit het Moszkowicz-geslacht’ mij op een bijzonder professionele wijze heeft bijgestaan, en nog, waardoor ik inmiddels met een glimlach kan terugkijken op wat men zegt de ongelooflijk ongelijke strijd, schier onmogelijk te winnen, waarbij er 1 winnaar is: ik. De herhaaldelijke wijze raad vooral GEEN publiciteit te zoeken heeft waarschijnlijk mijn leven gered en het onmogelijke mogelijk gemaakt. Deze oproep is aan iedereen die waarheidsvinding en gerechtigheid als kernwaardes beschouwt. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw mogelijke medewerking!
  Met vriendelijke groet,
  Ger Heijboer sr.2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: