Nooit meer CPC en Kristijna

27 Mar

Zaterdag 25 maart 2006 deed ik voor het eerst mee aan de CPC-loop. Als ik het goed heb bijgehouden was het mijn vijftigste halve marathon, sinds ik in 1998 begonnen ben (als recreant) aan hardloopwedstrijden mee te doen. Ik heb nog nooit zo’n beroerde organisatie meegemaakt. Dat je als na-inschrijver niet aan de tijdregistratie kunt meedoen, was geheel nieuw voor mij. Voorinschrijven voor een halve marathon doe ik nooit, er kan altijd iets tussen komen.

Maar het grootste bezwaar is – en dat hoorde ik ook om mij heen – de totale minachting van de organisatie voor recreanten. Omdat ik nogal vroeg was, stond ik al drie kwartier voor het begin aan de start, helemaal vooraan dus. Maar vervolgens wordt het vak vxc3xb3xc3xb3r ons gevuld met business-lopers, van wie het merendeel erg traag op gang komt. Dat betekent dat er de eerste kilometer geen doorkomen aan is voor wie in een normaal tempo wil starten. Ik kon nu met veel pijn en moeite nog net onder de 1.40 blijven.

Het zou eenvoudig op te lossen zijn door de recreanten twee minuten later te laten starten. Voor de tijdregistratie maakt het niet uit, dat gaat toch met een chip (of helemaal niet). Schrale troost: ergens onderweg moet ik mijn New York-loopmaatjes (zie hier) Renxc3xa9 Froger en Marc Klein Essink zijn gepasseerd, die er respectievelijk 2 uur 11 en 2 uur 15 over deden. Prins Pieter Christiaan deed ook mee, maar ik kan hem in de uitslagen niet terugvinden. Misschien gebruikt hij een pseudoniem. Ik meende te horen dat hij het binnen anderhalf uur had gedaan.

Kristijna Loonen

Op de aankondiging dat ik iets zou schrijven over hardloopster Kristijna Loonen (35) uit Amstelveen kwam meteen al een boze reactie. ‘t Is dat ik niet van de tak sportjournalistiek ben, anders had ik er al veel eerder aandacht aan besteed. Voor mij begon dit bij de Salverdaloop in Berkum (bij Zwolle), in augustus 2005. Daar ontstond behoorlijk wat tumult door Kristijna, die als tweede dame eindigde. Toevallig passerende toeschouwers kafferde ze uit: "Donder op, vieze vuile kankerhoer" en ze gaf daarbij een oudere vrouw die per ongeluk op het parkoers terecht was gekomen een duw. Een andere vrouw, die haar in de laatste ronde aanmoedigde, kreeg te horen: "Donder op, houd je vette bek, kutwijf."

Er zijn een paar mensen die hierover een klacht hebben ingediend bij de organisatie. Er zou geprobeerd zijn haar te diskwalificeren, maar dat mocht niet van een of andere atletenmakelaar. Verder deed iedereen zijn best het voorval met de mantel der liefde te bedekken en als toeschouwer moet je je dus maar ongestraft laten beledigen en uitschelden.

Ik heb er toen wat e-mails over gestuurd en al snel bleek dat deze scheldpartij niet uit de lucht was komen vallen: ook bij de Bankloop Heerde/Epe en bij de halve marathon van Zwolle was ze op een soortgelijke manier tekeergegaan. Voor de atletiekvereniging De Gemzen uit Heerde was het aanleiding haar uit te sluiten van deelname aan de halve marathon van Hattem. Maar in de loopwereld is dat geen nieuws dat wordt opgepikt. Van een zekere agressie bij sportbeoefening kijkt niemand vreemd op.

Kennelijk heeft Kristijna de verbale agressie nodig om goed te kunnen presteren. Ze is lid van de atletiekvereniging Phanos uit Amsterdam. Ik heb per e-mail contact gehad met het bestuur, dat meldde zich ook zorgen te maken over Kristijna’s gedrag, maar dat ze in een goed gesprek haar excuus had aangeboden. Aan het bestuur, dus niet aan de beledigde toeschouwers of de organisatie.

Kort daarop was ze weer bij een onaangenaam incident betrokken, waarover een stukje in Runner’s World verscheen. Daar stond bij dat Kristijna in het volgende nummer in een ingezonden brief op de zaak in zou gaan. Ik dacht: dat zal zijn om haar excuus aan te bieden en om eens wat uit te leggen, maar nee hoor, het was allemaal de schuld van de andere partij. Als ik een klomp had, was hij gebroken, maar inmiddels was er al zoveel tijd verstreken dat het weinig zinvol was nog op het Berkum-geval in te gaan.

En nu lees ik in de nieuwe Runner’s World: Kristijna Loonen is tumult zat. "Ze is een temperamentvolle loopster die graag de confrontatie met haar concurrentes zoekt. Helaas houdt voor Kristijna Loonen (35) de strijd niet altijd op bij de finish. Zo moest na afloop van de Twintig van Alphen Ingrid Prigge het ontgelden." Wat er precies is gebeurd, staat er niet bij: de mantel der liefde. Ze zegt wel dat ze zich schaamt en dat het voortkomt uit woede en frustratie. Ze belooft beterschap: "Ik ben van plan om mijn frustraties voortaan thuis van me af te schrijven." Opsturen naar mij mag ook.

Hierbij nog een link naar een ander incidentje met Kristijna.

Wie enige interesse heeft in mijn loopervaringen, met name de eerste marathon, in het kielzog van Renxc3xa9 Froger: klikt hier

No Responses to “Nooit meer CPC en Kristijna”

 1. rogier at 8:10 pm #

  Tja het is een aparte geval, ze maakt het voor zichzelf erg moeilijk. want denk niet dat er zo nog veel wedstrijdorganisaties zijn die op haar zitten te wachten…..

 2. Luc Krotwaar at 8:13 pm #

  hoi Hendrik Jan,
  In het artikel dat je aan Kristijna wijdde komt enkele keren op een verklarende wijze voor dat verbale incidenten met de mantel der liefde wordt bedekt. Naar mijn mening is daar een goede reden toe die bij insiders bekent is maar ook tezeer een prive-aangelegenheid om over uit te wijden. Ik begrijp dat hierdoor onduidelijkheid ontstaat waarbij je al snel naar mogelijke verklaringen gaat zoeken die geen recht doen aan de situatie. Zonder op haar priveleven in te gaan, wil ik toch mijn mening kwijt dat Kristijna wel qua talent en nivo een topsporter is maar niet in haar gedrag en beleving. Daardoor haalt ze er niet helemaal uit wat erin zit, iets wat ze zelf ook wel eens aangeeft.
  Maar door het nationale topnivo waar zo desondanks op presteerd staat ze in de schijnwerpers en dat geeft de in het artikel vermelde incidenten nieuwswaarde. Als je atletieknieuws van in atletiek gespecialiseerde journalisten volgt, zul je merken dat soms wel op incidenten wordt ingegaan, maar niet op mogelijke oorzaken. Dit, zo denk ik, uit respect voor haar prive leven en ook omdat men weet dat Kristijna niet bewust voor ‘de schijnwerpers’ kiest.
  Overigens vergoeielijkt dit niet de genoemde incidenten, vandaar ook dat de ( insiders bij de ) K.N.A.U. een daad hebben gesteld door Kristijna uit de voorlopige EK-selektie te zetten. Naar mijn mening is dit een daad tegen het vertoonde gedrag en niet gericht tegen de persoon.
  groeten,
  Luc Krotwaar

 3. bert at 11:34 pm #

  Hallo Hendrik Jan

  Dat het gedrag van kristijna niet exemplarisch was bleek maar weer tijdens de halve van de leidsche rijn marathon.
  Bij het kasteel de Haar werd kristijna door mijn vrouw aangemoedigd als eerste vrouw.
  Tot haar grote schrik kreeg ze een scheldkanonade om haar oren. “hou je bek kutwijf, tering hoer:”
  Mijn vrouw dacht thuis gekomen nog met guille de la tourec te doen hebben gehad, helaas bleek het Kristijna te zijn. Een atlete van dat nivo onwaardig.
  Ik kan me haar temperament voorstellen maar dit is een topsporter onwaardig.
  Sjappoo voor de KNAU

  Bert

 4. Edwin at 3:27 am #

  @Bert
  Jouw vrouw doelde op het syndroom van Gilles de la Tourette. Daar dacht ik grappende wijze ook even aan, maar uiteindelijk is dat zeer onwaarschijnlijk. iemand met een dergelijk syndroom heeft de symptomen 24 uur per dag en niet alleen tijdens een wedstrijdje hardlopen. Ongetwijfeld heeft zij privxc3xa9problemen, maar er zijn zeker sporters die het nog veel slechter hebben dan zij. Misschien moet zij maar eens aangemoedigd worden met kreten als: “Lopen, luie teringhoer”. Benieuwd wat dan haar reactie zal zijn.

 5. Bjorn Paree at 10:13 am #

  Noem de naam Kristijna en iedere atleet kan je wel iets vertellen over haar gedrag tijdens wedstrijden of trainingen. Veel van deze incidenten zijn uit de publiciteit gebleven omdat het gebeurde in een van de kleinere hardloopwedstrijden.

 6. Peter at 8:27 pm #

  Ik heb Kristijna twee jaar geleden leren kennen voor een wedstrijd en heb met haar afgsproken om naar een ander wedstrijd te gaan. Ze heeft namelijk geen auto en reed met me mee. Op deze dag heb ik haar leren kennen als een heel vriendelijke en attente vrouw.
  Een tijd later heb ik haar vaker gezien en ook een keer dat ze een “aanval” had. Ik heb haar daar toen opgevangen, zodat ze gekalmeerd naar de prijsuitreiking kon gaan.
  Ze heeft mij niet helemaal in vertrouwen genomen, maar wel is mij duidelijk geworden, dat ze in haar leven al heel wat meegemaakt had. Ik denk dat dit haar zo beinvloed heeft dat haar persoonlijkheid daardoor is veranderd.
  Ik denk dat ze leidt aan een vorm van een persoonlijkheid stoornis (veel mensen hebben daar in min of meerdere mate wel last van, kijk maar eens op http://www.moeilijkemensen.nl).
  Het moet niet meteen de mantel der liefde te zijn., maar er zou wel wat meer begrip moeten zijn. Het is jammer dat ze geen (professionele) hulp krijgt van/via bijv. een trainer of van de KNAU, als beroeps atleet heb je niet zoveel te besteden. Gezien haar gedrevenheid en motivatie om naar het EK te gaan, staat ze nu onder een nog hogere druk.

  Ik hoop dat iedereen ekaar meer zou steunen en niet meteen zonder meer elkaar zou veroordelen.

 7. drs P. at 9:17 am #

  Ik zeg borderliner.

 8. Martijn at 4:33 pm #

  @Peter
  In een interview gisteren in de NRC geeft Kristijna zelf aan dat de KNAU haar een mental coach heeft aangeboden (een idee waar ze zelf positief tegenover staat) dus geef aub niet af op de KNAU die haar bepaald niet in de steek heeft gelaten.

 9. Josje at 10:02 pm #

  Borderline? Chronisch PMS wat mij betreft. We hebben geen van allen veel te besteden en we hebben allemaal genoeg op ons brood. Kwestie van fatsoen om je normaal te gedragen. En anders blijf je maar binnen, naar je eigen gezanik luisteren. Maar daarom rent ze natuurlijk, al zal ze nooit van zichzelf weg kunnen lopen, hoe hard zeook gaat. Jeeses, daar sta je dan zo iemand aan te moedigen. Je zou er bijna een pootje van uitsteken als ze voorbij kwam rennen. Het zou er een voor mij zijn geweest, het chagrijn.

 10. Max at 10:54 pm #

  Dag Hendrik-Jan,

  Als misdaadjournalist heb je er waarschijnlijk geen aanleiding toe, ik als sportjournalist wel. In een interview heb ik Kristijna vrij goed leren kennen. Ze is zeer schuldbewust en is bezig haar gedrag te veranderen. Maar, en dat weet jij als misdaadjournalist ongetwijfeld maar al te goed, sommige dingen hebben tijd nodig.

  En als ik het me nog goed herinner van de lessen die ik heb gehad over ons rechtssysteem, gaat dat ervanuit dat iedereen een tweede kans verdient.

  Loop se,
  max

 11. guest at 11:20 pm #

  Deze mevrouw woont in Amstelveen. Op studentencomplex. Deze mevrouw is verbaal zeer agressief. Ze scheldt mensen uit. Totaal zonder reden. Er valt niet met haar te praten. Ze is een last voor haar omgeving.

  Maar vooral: ze heeft hulp nodig. Zij wordt hier niet gelukkiger van. Omwonenden ook niet.

  Help haar!

 12. Ton at 1:00 pm #

  Ze is gediskwalificeerd bij de Beerenloop. Staat in de Leeuwarder Courant.
  Ook hier vloekte ze tegen iedereen en sloeg bij de drinkpost bekers om. Eenmaal afgekoeld bood ze wel excuses aan. Maar Jan Kooistra van SV Friesland wil dat de bond maatregelen gaat nemen.

  Ton Visser
  Bolsward

 13. Ton at 1:06 pm #

  Zie hier het persbericht wat ik al googlend vond

  Home > Service > Archief > Archief: Nieuws > Runnersweb Nieuwsarchief 2006 > Loonen opnieuw over de schreef

  NIEUWS
  Runnersweb is altijd in beweging. We houden u op de hoogte van allerlei nieuwtjes en opvallende ontwikkelingen in de loopsport. Met vooral veel aandacht voor de wereld xc3¡chter het dagelijkse nieuws. Ook in het rijke verleden van het Runnersweb Nieuwsarchief zijn veel bijzondere wetenswaardigheden te vinden.
  Nieuwsarchief:
  2001
  2002
  2003
  2004
  2005
  2006

  Hoewel de KNAU Kristijna Loonen recent voor de laatste maal heeft gewaarschuwd, heeft de Amsterdamse langeafstandsloopster zich opnieuw ernstig misdragen. Loonen hangt nu een algeheel startverbod boven het hoofd. Van de organisatie van de Terschellinger Berenloop ontvingen wij het onderstaande persbericht.
  Kristijna Loonen liet vooraf weten dat ze graag wilde meedoen aan de Berenloop. Ze wilde graag het parkoersrecord bij de vrouwen verbreken en de bonus van xe2x82xac 250.00 binnen halen. Ze eiste dat de organisatie een uitnodiging, gratis vervoer en onderdak voor haar moest regelen. Hier gingen wij niet op in. De avond voor de wedstrijd belde Loonen vanuit Harlingen met de mededeling dat ze er niet in was geslaagd om onderdak te vinden dat wij daar maar even voor moesten zorgen. Het antwoord was wederom nee, maar wij hebben dit wel als dreigement ervaren.

  Vlak voor de start van de marathon meldde Loonen zich. Ze wilde over de chipmat lopen en vooraan gaan staan. Dit werd haar verboden, net als alle andere wedstrijdlopers. Wat er vervolgens onderweg gebeurde was ontoelaatbaar. Kristijna deed anders niet dan schelden en vloeken tegen iedereen die bij haar in de buurt kwam. Bij verzorgingsposten sloeg ze hele rijen bekertjes die de vrijwilligers klaar hadden gezet van de tafels. Het ergste was nog dat ze de vrijwilligers de huid vol schold, een vriendelijke vrouw die haar een spons aangaf kreeg te horen ‘je bent een klerewijf’, waarbij ze de middelvinger omhoog stak.

  De vrijwilligers waren helemaal beduusd van de houding van deze vrouw, gelukkig kwamen er nog duizenden anderen die heel vriendelijk en dankbaar waren voor warm water, warme sportdrank, sponzen, bananen en partjes sinaasappel.

  Bij de finish bleek dat Loonen een minuut tekort kwam voor het parkoersrecord, vloekend en tierend kwam ze over de finish, stampte op de grond en probeerde nog steeds de ergste scheldwoorden uitbrakend door een afzetting te komen, wat het na flink wringen ook lukte. Daar schold ze opnieuw vrijwilligers uit en gooide drie tafels ondersteboven. Een cameraman maakte ze het filmen onmogelijk door te proberen de camera uit zijn handen te slaan. Met behulp van omstanders kon dit worden voorkomen.

  Ik trof Loonen even later bij de mensen van de massage. Ze was gekalmeerd en zelfs vriendelijk, maar zei nog wel ontzettend boos te zijn. Ze verklaarde dat ze heel slecht had geslapen omdat haar vriend lawaai maakte terwijl zij wilde slapen. Ze hebben ruzie gemaakt en zij is op de bank gaan slapen en heeft een slechte nacht gehad. Ze was dus nog steeds erg boos en iedereen moet het dan blijkbaar ontgelden. Ook de loper die Loonen op het strand uit de wind heeft gehouden, kon niet op enige dankbaarheid rekenen. Omdat hij er de laatste zes kilometer vandoor ging, zou Loonen het parkoersrecord hebben gemist. De man had haar moeten meenemen naar de finish, vond ze.

  Later heeft Loonen haar excuses gemaakt naar de organisatie maar, wij vinden dat wat ze gedaan heeft niet door de beugel kan. Ze maakt de loopsport te schande, jaagt vrijwilligers weg, scheld op iedereen die in haar baan komt en is gewoon een gevaar op de weg. Op Terschelling is zij niet meer welkom. We zullen ze dan ook niet meer inschrijven voor de volgende editie en ook op Ameland bij de Adventurerun zullen wij haar als SV Friesland de deelname weigeren. Wij verzoeken het bondsbestuur van de KNAU maatregelen te nemen en te voorkomen dat andere organisaties ook met de praktijken van deze vrouw worden geconfronteerd.

  Namens de organisatie van de Terschellinger Berenloop
  Jan Kooistra
  Secretaris van de Sportvereniging Friesland

 14. Robert at 5:24 pm #

  Wat een verhalen zeg.

  De KNAU heeft haar dus voor de laatste keer gewaarschuwd, nou, dan lijkt het toch duidelijk? Of is de KNAU een bond die niet de daad bij het woord voegt? Vast wel. Einde verhaal dus, voor Loonen.

  Het aanbod van de bond haar te begeleiden is nobel en zou net even een stapje verder moeten gaan: neem de atlete in bescherming. Begeleid haar professioneel (‘t is immers ook nog een goeie atlete) en breng haar na verloop van tijd weer langzaam aan terug onder de atletiekmenschen.

 15. Ton at 6:18 pm #

  Tis wel een dame die vaak gewaarschuwd is. Snap het zelf niet. Ik loop graag, maar kan me niet voorstellen om een toeschouwer voor kankerhoer uit te schelden. Juist zo’n aanmoediging laat me sneller lopen.

  Ton

 16. Rogier de Koning at 8:51 pm #

  Het was weer een feest op Terschelling: verzorgingsposten omver trappen, blauwbekkende vrijwilligers uitschelden, bespugen en met fruit bekogelen…menig hooligan kan een puntje zuigen aan de manier waarop deze dame een fantastisch atletiekevenement weet te vernachelen en onze sport te schande weet te maken.
  Na de zoveelte waarschuwing lijkt me duidelijk wat de KNAU te doen staat, dunkt me: licentie intrekken en voor ‘t leven royeren. Als die traumatische trut op haar leeftijd nog steeds niet heeft geleerd zich te beheersen moet ze zich maar ‘omscholen’ tot het voetbal en zich aansluiten bij de frisse fans van ADO Den Haag bijvoorbeeld.
  Oh ja, nog iets, mevrouw Loonen: wat het veelvuldig gebruik van het woord “kanker” in je scheldpartijen aangaat: ik hoop uit de grond dat jij ‘t ooit eens aan den lijve zult ondervinden wat ‘t betekent om daarmee te moeten leven…word je wellicht wat selectiever in je ‘taalgebruik’..

 17. Harry at 2:50 pm #

  Vandaag gelezen in de Stentor

  Time-out voor atlete Loonen

  ARNHEM (ANP) – Atlete Kristijna Loonen heeft van de Nederlandse atletiekunie KNAU een time-out opgelegd gekregen. De wegatlete mag tot 1 maart 2007 niet aan wedstrijden deelnemen nadat ze zich onlangs op Terschelling voor de zoveelste keer had misdragen tegenover organisatoren en vrijwilligers.
  Loonen had voor eerder wangedrag al diverse (officixc3xable) waarschuwingen gekregen. Zo mocht ze in augustus om dezelfde redenen niet mee naar de Europese titelstrijd, waarvoor ze zich op de marathon had geplaatst. Onlangs liet de KNAU haar weten dat er maatregelen zouden volgen als ze opnieuw in de fout zou gaan.
  De atlete kon zich op 5 november tijdens de Berenloop op Terschelling weer niet inhouden. Ze sloeg bij de verzorgingspunten drinkbekers van tafel en schold vrijwilligers uit, inclusief obscene gebaren. Loonen bood voor de prijsuitreiking nog wel haar excuses aan, maar de organisatoren besloten haar gedrag toch aan de KNAU te melden.

 18. Ton Visser at 11:43 pm #

  Klopt ze kan het voorlopig rustig aandoen. Toch jammer als je zo goed kan lopen. Dat je het zelf zo kapot maakt.

  Ton

 19. Anonymous at 10:28 pm #

  Winnares halve marathon geschorst. Kristijana Loonen uit Amstelveen die afgelopen zondag de Berenloop op de halve marathon bij de vrouwen won is door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie geschorst. Jan Kooistra heeft na afloop van de Berenloop de KNAU op de hoogte gesteld van het gedrag van Loonen die nagenoeg iedereen uitschold en vloekend de halve marathon aflegde. Na afloop bood Loonen wel haar excuses aan voor haar gedrag. Het is niet de eerste keer dan Loonen zich tijdens een wedstrijd misdraagt. Zij is door de KNAU op 2 oktober voor de laatste keer gewaarschuwd en toch ging ze afgelopen zondag weer de fout in, met een KNAU-schorsing als gevolg. Bij de Berenloop is ze niet meer welkom, aldus Kooistra.

 20. Gert at 9:17 am #

  Vandaag in het AD-UN een intervieuw met Kristijna Loonen.

  http://www.ad.nl/sport/article875632.ece

  Gert

 21. isabelle at 8:46 pm #

  Kristijna Loonen, de marathonloopster, woont sinds ruim anderhalf jaar in een, tot voor haar komst, rustig en harmonisch dorp in Zuid-Limburg. Hier loopt ze scheldend, vloekend en iedereen bedreigend te trainen.Zo’n grofgebekt mens kom je niet snel tegen. Haar arme hond moet het voortdurend ontgelden. Zijn gekerm is bijna dagelijks hoorbaar. Is dit topsport op niveau??? En moet een arm dier elke week meer dan 200 kilometer lopen terwijl hij ondertussen wordt afgeranseld als hij niet snel genoeg is????

 22. Peter at 1:07 pm #

  @isabelle: klopt precies, ze is rijp voor de psychiatrie en het arme hondje moest haar door de dierenbescherming worden afgenomen. Meld je de voorvallen bij de politie, zo worden deze niet serieus genomen en als niet belangrijk ingeschat. Ze zijn wel als de kippen erbij, als je vijf minuten te lang geparkeerd hebt gestaan.
  Kristijna is gewoon voor haar omgeving een bron van overlast, maar niemand kan er iets aan doen en degenen, die er iets aan kunnen doen, doen er niets mee…

 23. hans at 9:37 pm #

  Weet je wat het is: ik kende haar niet en heb haar ontmoet op een kunstmarkt in Vaals dit jaar. Hoe enthousiast en vol passie zij vertelde over haar sport, het was een genot om naar te luisteren. Ik vindt haar een ECHTE gepassioneerde sportvrouw en een ambassadeur voor het hardlopen.
  zou zeggen zie het als een mooi toneelspel, jullie weten blijkbaar dat het kan gebeuren, lach er met z’n allen om wellicht dat ze dan tot inkeer komt en heerlijk gaat meelachen.
  Ik vindt haar leuk!!
  En ze blijft goed lopen.

 24. Gento at 12:59 am #

  @Hans
  Het is dat jij reageerde , ik had dit nieteens gelezen , google ff op haar naam….dat mens spoort niet…..in het vervolg moet ze gaan hardlopen van instelling naar instelling denk ik…

 25. Siem at 1:52 am #

  @Ha Gento 0.59

  Lijkt me erg moeilijk, dan te bewegen in een spanlaken!

  Ze spoort niet, dat was al duidelijk.

  Arm dorp.

 26. kees at 10:38 pm #

  Ik weet dus uit heel veel bronnen dat de politie alles er aan gedaan heeft om die arme hond weg te krijgen. Onze ” gepassioneerde” hardloopster botvierde haar agressie op de hond af. Ze hoefde maar een keer naar het dier te kijken en de hond liet uit angst alles lopen.
  Arm beest! Zodra Kristijna in de gaten kreeg dat ze door mensen in de omgeving bekeken werd, gingen de mishandelingen t.o.v. de hond binnenshuis door. Uiteindelijk is het iemand van de politie gelukt om de hond van haar af te nemen. Daar heeft ze een hoop heisa over gemaakt. Tja, haar boksbal was nu weg. Op welke manier moest ze nu haar woede over een verloren wedstrijd en vervelend publiek af reageren??
  Deze vrouw mag nooit en te nimmer een huisdier krijgen!!!! Ik walg van die vrouw. Hoe gepassioneerd ze praat over hardlopen, zo mag ze ook haar hond eens gepassioneerd liefhebben. Deze vrouw is gewoon rijp voor het gekkenhuis!!!!

 27. roulette at 3:41 pm #

  Ik merk nu dat ik dit blog vaker zou moeten lezen xe2x80″ zo kom je nog eens op ideexc3xabn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: