Peter 'Hurricane' Smit is nog lang niet dood

2 Mar

Carlagraf10475_2 Kickbokskampioen Peter xe2x80x98the Hurricanexe2x80x99 Smit (43) uit Dordrecht kon niet tegen onrecht. Toen hij opkwam voor een vriend wiens xe2x80x98klokkiexe2x80x99 was geript, werd hij in de val gelokt en in koelen bloede geliquideerd. Na zijn dood blijkt hoe immens populair de allang met actieve sport gestopte Smit nog altijd is. Niet alleen in Nederland, ook in Japan en Thailand. Hij was de eerste blanke die in het hol van de leeuw de Thaise wereldkampioen in een zinderend gevecht versloeg. Voor Aktueel maakte ik samen met zijn familie en met weduwe Carla Roovers een reconstructie van het snelle leven en de snelle dood van een fenomeen.

(Publicatiedatum van deze reportage is 31 mei 2006. De eerste reacties onder deze pagina zijn naar aanleiding van de vorige reportage, uit maart 2006)

Op maandagmiddag 15 augustus 2005 krijgt Peter Smit om half zes een telefoontje. Hij is dan in zijn woning in de Jensiusstraat in Rotterdam. Vriendin Carla Roovers is eten aan het opscheppen. Er zijn op dat moment drie kinderen in huis. "Ik zag aan zijn gezicht dat er iets helemaal niet goed is, ik kreeg meteen een heel vreemd gevoel," zegt Carla later. Ze vermoedt dat het iets te maken heeft met de merkwaardige ontmoeting die ze de vrijdag ervoor hebben gehad, bij cafxc3xa9 De Knipoog in Schiedam. "Peter had daar een afspraak met twee mannen. Ik moest in de auto blijven zitten. Exc3xa9n man stond buiten te kijken. Hij keek helemaal niet naar mij en dat maak ik niet zo vaak mee. Een blonde vrouw in een opvallende Mercedes sportwagen, daar kijken de meeste mannen wel even naar. Maar hij had alleen oog voor Peter. Dat vond ik vreemd."

LEES MEER

Advertisements

139 Responses to “Peter 'Hurricane' Smit is nog lang niet dood”

 1. ftw May 7, 2007 at 6:54 pm #

  hoop echt dat cor pijnen tegen de verkeerde aan loopt, wat een zielig ventje is dat!

 2. c. roovers May 8, 2007 at 9:39 am #

  wat en mooie uitzending he van peter r de vries ik ben in elk geval trots op hem laten we hopen dat er als nog wat gebeuren gaat!!!! het is nog lang niet afgelopen we blijven knokken voor peet. en lieve mensen bedankt voor alle lieve berichtjes en steunbetuigingen. oh ja en NA ik sta niet te modellen ik ben peet zijn vrouw en het is niet alleen zijn graf ooit kom ik erbij voor altijd samen zielepiet!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Arie (Oud Krispijn) May 13, 2007 at 10:11 pm #

  Respect hoor Carla, alles mooi verwoord en een mooi portret is er neergezet van Peter.

  Ik hoop dat het recht zijn beloop uiteindelijk krijgt, is het niet vandaag dan wel morgen….

  “There are two kinds of failures:
  those who thought and never did, and those who did and never thought”

 4. next@html.com May 31, 2007 at 3:56 am #

  “vervolgens gaat hij hier harteloos lopen verkondigen dat het terecht is dat hij vermoord is omdat het niet verstandig is om met een kickbokskampioen te vechten.”

  Nee, hij heeft nooit gezegd dat Peter ‘terecht is vermoord’.


  @John v/d Water; je haalt me de woorden uit de mond. Ik geloof er geen donder van dat dit alleen maar te doen is geweest om een Rolex-horloge. Met alle respect, het zal best een aardige jongen zijn geweest, maar hier zit veel meer achter.”

  Voor een Rolex-horloge vermoord je niet iemand, dat is gewoon een zondermeer twijfelachtig verhaal. Ik vindt het absoluut terecht dat er vraagtekens bij Peter zijn achtergrond worden gezet. Mensen die niets met criminelen te doen hebben worden niet neergeschoten.

 5. tess May 31, 2007 at 4:08 am #

  “We wisten dat het een jongen was met lang zwart haar. Peter zei tegen mij: xe2x80x98Wat er ook gebeurt, blijf in de auto met de deur op slot.xe2x80x99 Peter kende die Cor ook nog niet.”

  Het lijkt me echt stug dat Peter is vermoord puur vanwege een horloge en z’n overmoedige en domme reactie om het terug te krijgen van een crimineel. Er moet domweg meer achter hebben gezeten, geen wonder dat Cor P. is vrijgesproken van moord wanneer de betrokkenen niets los laten over de werkelijke toedracht en motieven.

 6. Mar June 4, 2007 at 12:32 pm #

  “@John v/d Water; je haalt me de woorden uit de mond. Ik geloof er geen donder van dat dit alleen maar te doen is geweest om een Rolex-horloge. Met alle respect, het zal best een aardige jongen zijn geweest, maar hier zit veel meer achter.”

  Voor een Rolex-horloge vermoord je niet iemand, dat is gewoon een zondermeer twijfelachtig verhaal. Ik vindt het absoluut terecht dat er vraagtekens bij Peter zijn achtergrond worden gezet. Mensen die niets met criminelen te doen hebben worden niet neergeschoten.

  Geplaatst door: next@html.com | 31 mei 2007 om 3:56

  “We wisten dat het een jongen was met lang zwart haar. Peter zei tegen mij: xe2x80x98Wat er ook gebeurt, blijf in de auto met de deur op slot.xe2x80x99 Peter kende die Cor ook nog niet.”

  Het lijkt me echt stug dat Peter is vermoord puur vanwege een horloge en z’n overmoedige en domme reactie om het terug te krijgen van een crimineel. Er moet domweg meer achter hebben gezeten, geen wonder dat Cor P. is vrijgesproken van moord wanneer de betrokkenen niets los laten over de werkelijke toedracht en motieven.”

  Wat een kennis hebben jullie zeg, inside information toevallig? Zo ja, kun je die dan even delen, ben zeer benieuwd wat jij wel uit kon vinden en een heel rechercheteam en rechtssysteem niet?!!

  “zal wel een aardige jongen geweest zijn”??

  Jullie weten niet over wie en waar je over praat en oordeelt.
  Dat heeft de rechter gedaan en met als gevolg dat die straatrat vorige week, nadat hij WEER vastzit, maar dan nu voor wapenhandel, een auto heeft gekaapt tijdens een ontsnappingspoging waar een vrouw en kind in zaten.
  Als er iets met die twee gebeurd was, hou ik het nederlandse rechtssysteem daar volledig verantwoordelijk voor.
  Kijk maar eens naar het strafblad van deze engerds en al het bewijs in de moordzaak zelf!!! en gewoon (weer) laten lopen. Terug in onze maatschappij, tussen onze kinderen en die van Peet.
  Een schande is het en zwaar frustrerend voor familie en ECHTE vrienden!!!!!
  Hoe rot ook voor de vrouw en het kind in kwestie, ik hoop dat de rechtbank hem nu ook een keer hard aanpakt voor het ontsnappen, want hier in Nederland heb je met ontsnappen niks te verliezen, alleen maar te winnen.
  Deze rat is al meerdere malen ontsnapt, maar knl. vond justitie het toch een goed idee om hem in een reguliere bus te vervoeren. Hoe blij ik ook ben met het feit dat Cor Pijnen weer vastzit, het proces van hopen is dus weer begonnen.
  Hopen dat ie dan nu wel de acht jaar krijgt die hiervoor max. te eisen is.
  Maar het geloof van familie en vrienden in het rechtssysteem is zwaar aangetast en TERECHT!!!!!!.

  “Mensen die niets met criminelen te doen hebben worden niet neergeschoten.”

  Lees jij geen kranten ofzo?

  “z’n overmoedige en domme reactie om het terug te krijgen van een crimineel”

  Hij had dit zeker nooit verwacht en als je die gasten zou zien, dan zou je ook niet denken dat ze tot dit in staat zouden zijn. Bovendien liet Peet zichzelf en de mensen die hem na stonden niet bedreigen of beroven. Een man die opstond voor anderen, terwijl de meeste mensen in dit leven alleen voor zichzelf opkomen omdat ze daar beter van worden of mensen zoals Peet hiervoor gebruikten en Peet, die niet tegen onrecht kon en vriendschap hoog in het vaandel had staan, kon zich nogal eens vergissen in het feit of ie nou gebruikt werd of dat ie echt als vriend werd behandeld!!!

  Maar goed, genoeg woorden verspild aan mensen die denken dat ze zomaar kwetsende vraagtekens kunnen gaan zetten bij een moord die is wat het is..laf, vies, onnodig
  en een aanslag op veel levens,zonder enige steekhoudende informatie en terwijl ze degene in kwestie nog geen seconde mee hebben MOGEN maken (ja mogen ja, degenen die hem kenden weten alleen hoe Peet was, dat kan je nu niemand meer uitleggen, alleen proberen, maar zelfs dat is lastig, hij was uniek en had een charisma welke je moest ervaren om te weten wat ik bedoel en mocht je hem wel kennen en mocht je hem niet of andersom, dan ben je een nagemaakte) en de familie/vrienden met dit soort onwetende opmerkingen kwetst.

 7. Tristan June 7, 2007 at 9:37 pm #

  xe2x80x9cVoor een Rolex-horloge vermoord je niet iemand, xe2x80xa6 Mensen die niets met criminelen te doen hebben worden niet neergeschoten.xe2x80x9d
  Geplaatst door: next@html.com | 31 mei 2007 om 3:56

  Ik wil next@html vragen datzelfde bij de volgende Auswitz herdenking nog eens hardop te herhalen. Zeg eens, nexie, ben je misschien tegen een lantarenpaal aan gelopen? Heb je iets verkeerd gegeten? Ben je door een vrachtwagen aangereden? Whoahahaha, wat een doperwt zeg!

  Dus tegen xe2x80x9cMeesterxe2x80x9d John vd Water, Carl, next@html.com en Tess zeg ik slaap lekker verder en droom hier maar eens over:

  “War is an ugly thing, but not the ugliest of things. The decayed and degraded
  state of moral and patriotic feeling which thinks that nothing is worth war is
  much worse. The person who has nothing for which he is willing to fight,
  nothing which is more important than his own personal safety,
  is a miserable creature and has no chance of being free unless made
  and kept so by the exertions of better men than himself.”

  – John Stewart Mill

  FU and have a nice day

 8. Bokkie June 8, 2007 at 7:25 pm #

  Zit wat banden en dvd’s uit te zoeken en de eerste dvd die ik pakte stond Peter op.
  Toeval, who knows ?
  Ga zo een bakkie doen, van uitzoeken komt effe niks meer terecht.
  Regards

 9. wendy June 10, 2007 at 9:15 pm #

  toen ik het van peter hoorde was ik erg geschrokken maar voor alle nabestaanden wil ik jullie allemaal sterkte wensen

 10. Mar June 20, 2007 at 2:49 pm #

  Jaaaaaaaaa, Iron I. mag 14 JAAR gaan zitten.
  In hoger beroep veroordeeld!!
  Na al de frustraties, het verdriet en de onzekerheid moet ik bijna geknepen worden, maar het is waar!!!
  Na alle blunders in deze zaak geeft dit weer hoop.
  Hoop dat ook Cor Pijnen zijn straf voor de moord op Peet niet zal ontlopen.
  Ik zeg op naar de cassatie!!!

 11. Diriska July 26, 2007 at 5:17 pm #

  hele mooie reportage over peet!!
  en ik heb zeker Respect voor carla wie het allemaal zo mooi heb verwoord.!

  R.i.P Peter ‘Hurricane’ Smit
  uit het oog maar nooit uit het hart

 12. anoniem August 1, 2007 at 6:42 pm #

  Dit hele gedoe over een zogenaamde Rolex-horloge is gewoon express naar voren gebracht als dekking voor de moord. Die Peter ”hurricane” Smit had ook wel wat dingentjes gedaan wat je niet verwacht van die vent. Zijn vriend Bart moet eigenlijk voor die moord opdraaien, want hij is de gene die met leden van de Suri-Connectie (Cor P.) in zee is gegaan. Dat probleem is gewoon allemaal onstaan door zijn vage vriend Bart.

 13. carlos kraanen August 7, 2007 at 1:17 pm #

  peet een goede vriend
  peet een harde man
  peet een man met veel kennissen
  peet een man met een groot hard (van een leeuw)
  rust in vrede jongen,je bent in mn gedachten.

 14. Charley August 11, 2007 at 11:08 pm #

  Wat een grootvorst, Peter Aerts !
  Opkomen in Hong Kong met de muziek van Bob Dylan the Hurricane. Alleen moest er doorheen getaterd worden en dan zijn broek ! Tributo to Peter Smit. Hoed af !

  En die Deen was er ook nog …….

 15. dortenaren August 24, 2007 at 10:35 pm #

  ALS ER 1 IS DIE DORDT OP DE KAART HEB GEZET IS PETER SMIT DAT WEL!!!!
  BEDANKT DAAR VOOR PEET.
  FAMILIE EN VRIENDEN VEEL STERKTE

 16. com. puter September 7, 2007 at 11:15 pm #

  wie fucktmet de stier ,word op de horens genomen , vriend uit hoogeveen ,afd. 7

 17. andreas September 11, 2007 at 10:13 am #

  R.I.P. peter smit
  MUAY THAI JUST FOR REAL FIGTHERS!
  oesh

 18. Jan Houtman(geb: Boom) October 1, 2007 at 11:04 pm #

  Ik als geboren Rotterdammer sinds een 30 jaar woonachtig te Schiedam en heb als kickboxer het 1e pro.kickboxgala in 1975 meegemaakt ik ging daarvoor 2x per week naar Amsterdam..Wat heeft dit met Peter te maken zou je zeggen…wil eigenlijk zeggen met geweld lok je geweld ik ken heel wat “jongens”en het zijn stuk voor stuk keiharde creeps jammer dat deze “jongens”het hand boven hun hoofd word gehouden eens een boef altijd een boef gaat hier voor mij wel degelijk op…zeker in de vechtsport wereld jammer…ik ben dan ook blij dat ik niet in het “cirkeltje”ben blijven hangen Peter was geen Lievertje sorry voor de familie..maar kweek geen goodwill als die er niet is..oesh..

  Jan Houtman

 19. 90 October 8, 2007 at 6:35 pm #

  mag ik wat meer info over cor p

 20. 678 October 13, 2007 at 11:27 am #

  weet iemand waar ik die uitzending van peter r de vries kan vinden

 21. Anonymous October 14, 2007 at 5:53 pm #

  To 678:
  Hier een link waar je de uitzending kunt downloaden:
  http://forum.dutchbodybuilding.com/f134/peter-hurricane-smit-vanavond-op-peter-r-vries-111284/

  To Jan Houtman:
  F U !

 22. 678 October 15, 2007 at 9:49 pm #

  dhr jan houtman hebt u misschien een andere link ik krijg namelijk geen beeld alleen geluid

 23. dortenare October 17, 2007 at 5:00 pm #

  HEY COR

  palinge worde levend gerookt
  jouw tijd kom nog wel
  smit wacht op je oes

 24. ftw October 17, 2007 at 11:19 pm #

  staat een leuk stukje in de royalrumble, interview peter aerts. voor iedereen die peet kende heel herkenbaar

 25. Anonymous October 20, 2007 at 11:38 pm #

  cor p. mag weer voorkomen voor Peet!!!!!
  laat er dan nu gerechtigheid zijn!

 26. 678 October 22, 2007 at 10:23 pm #

  serieus wanneer

 27. Anonymous October 29, 2007 at 12:18 pm #

  Die Cor P. zal nooit voor lange tijd de bak in gaan. Die gast is namelijk een paling die door de mazen van de wet weet te glippen. Dus reken er maar niet op dat zo’n crimineel als Cor de bak in draait, want dat gebeurt mooi niet in dit land.

 28. Mar December 23, 2007 at 12:49 pm #

  Morgen je verjaardag.
  Kerst zal altijd met een dubbel gevoel blijven.

  Ik mis je.

 29. Sjaak December 25, 2007 at 3:02 am #

  Die paling blijkt nogal wat mensen verlinkt te hebben. Er wordt beweerd dat hij een politie- en justitie-informant is en dat hij daarom altijd de dans ontspringt.
  “Cor P is wel ondergedoken in het buitenland de held,heeft zijn maatjes de fam S verlinkt weet je die uit Schiedam daarom is hij vrij.
  En nu kan hij zoveel onderduiken als dat hij wil maar hij ontloopt zijn straf niet,eens komt hij de verkeerde tegen.
  Informant zijn van de politie en justitie ja dan kom je vrij,het feit dat er een dode is gevallen een vader van 3 kinderen en lief mens tja ach.” En ene F. schrijft:”Nou Cor, kan je weer gewoon verder gaan met je maatje Melfrim en je broertje Brian om S’dam eo onveilig te maken.
  Houdt wel in je achterhoofd dat je ooit een keer de verkeerde tegenover je hebt…”
  http://www.ad.nl/rotterdam/stad/article966375.ece

 30. Anonymous January 2, 2008 at 8:09 pm #

  peter smit was helemaal niet zo n held hij ging incasso s doen bij criminelen en dan nam hij gewoon 1 van zijn kinderen mee zodat er dan niet zou worden geschoten.
  er was totaal geen overtuigend bewijs tegen die cor pijnen logisch dat ie is vrijgesproken en nu probeert justitie hem af te schilderen als informant aub zeg wat een slechte verliezers om hem zo vogelvrij te verklaren op de straat justitie nl mag zich schamen cor p. heeft nooit van wie dan ook de naam genoemd al was het een vijand …ik ben namelijk ook geen fan van hem…. die bart mag zich wel eens gaan verantwoorden dat is de informant in deze zaak !! hij heeft een pistool op het hoofd van cor p. gezet (helaas!> werd ie al snel ontwapend en verrot geslagen

 31. Anonymous January 2, 2008 at 8:14 pm #

  cor p. is nog steeds dikke maatjes met die fam s. >> sais !! en is samen met zn maatje melfrim sais vrijgesproken van die moord op peet! melfrim s, werd immers een paar uur voor de moord op peet vrijgelaten uit de gevangenis!! daarna is melfrim s. nog gearresteerd met 365 kg coke .. gerechtigheid??

 32. Anonymous January 2, 2008 at 8:18 pm #

  die cor p. is laatst nog gaan getuigen voor zijn maatjes de fam s. en heeft ze van een alibi verschaft.. en daardoor is er weeer een vrijspraak gekomen……. deze mensen met hun advocaten…..

 33. noname January 3, 2008 at 10:23 pm #

  Criminelen als Cor P. en Melfrim S. staan gewoon boven de wet. Die gasten hebben van alles op hun geweten… moord, drugs, wapens, verkrachting en mishandeling en nog veeeeel meer delicten. En ondanks al die fouten die ze maken in de maatschappij worden ze niet gestraft. Ik vraag me elke dag af wanneer Cor P. en zijn handlangers hun gelijke tegen komen, want zulke monsters als hun horen niet in deze maatschappij, het zelfde geldt ook voor hun partner- in- crime Geurt R.

 34. noname January 3, 2008 at 10:57 pm #

  Cor P. alias De Pino (sesamstraat) heeft teveel geluk in zijn leven. Hij word dagelijks beschermd door Antillianen, Joegoslaven en leden van de Limburgse Hells Angels. En daar maakt hij misbruik van, hij weet heel goed wie hem steunt in zijn criminele carriere. Dat is dus de reden waarom die Cor zo stoer doet op straat. Die Cor P. en zijn bendeleden hebben echt teveel geld en geluk, vandaar dat ze iederkeer vrij komen… als je nou een dure advocaat inschakeld plus probeert om een rechter of agent om te kopen ben je zo vrij.

 35. juan January 6, 2008 at 7:16 pm #

  boontje om zijn loontje. Moord is niet om een horloge. Moet je maar geen zaken doen met criminelen.. C

 36. Anonymous January 12, 2008 at 10:01 pm #

  rust in vrede peter
  je turkse vrienden

 37. 211 February 3, 2008 at 5:57 pm #

  IK heb een vraag: Als peter smit is doodgeschoten door een hindoestaan uit rotterdam hoe heet die iron i dan van zijn achternaam. En als ze neven zijn is cor pijnen dan ook hindoestaan?

 38. Jan February 3, 2008 at 7:36 pm #

  @ juan | 6 januari 2008 om 19:16

  inderdaad, ging echt niet om een klok. 100% niet.

 39. Mar February 5, 2008 at 9:12 am #

  Nee, Jan??
  Waar ging het dan wel om?
  Vertel jij ons dat eens eventjes.

  Misschien dat je bedoelt dat het in principe niet om die klok ging.
  Nee dan heb je gelijk, het ging uiteindelijk om (wat achteraf blijkt een geveinsde) vriendschap en loyaliteit naar je vrienden toe.
  Maar ben o zo benieuwd met welke feiten jij dit loze geblaat hier kunt onderbouwen.

 40. Bo Woody February 9, 2008 at 12:48 am #

  Het “Hoe & Wat” is een pleister op de wond, een wond die nu voor altijd zal blijven. Toch heb ik nog vele goeie gedachten aan die gozer met z’n onbevreesde grote bek. Voor mij was Peet altijd even sportief, vriendelijk en respectvol, “Waarom” ??? …geen vrees, straight & eerlijk.
  Dit mondde uit in een schilderij. Ik heb zo’n 14 jaar geleden een schilderij voor Peter gemaakt, waarin ik hem toen waarschuwde voor het leven dat hij leefde en hetgene hij min of meer achter zich & los liet. “What a big waist”
  Ik weet niet wie dit schilderij van Peter nu heeft, maar diegene zal de boodschap vast herkenen. Ik hoop dat een foto van dit schilderij ook een plaatsje krijgt op een van de Peter Smit’s sides.
  Ooit waren we vrienden en dat blijven we nog…
  Hai Peter San, Ush !!!

 41. Michael den Hollander February 24, 2008 at 7:33 am #

  Ik weet nog als de dag van gisteren dat het journaal bekend maakte dat Peter Smit was overleden, dit nieuws en het gevoel dat er toen bij mij opkwam vergeet ik nooit meer.
  Peter Smit vergeet ik ook nooit meer, ik zag hem soms vaak en soms jaren niet maar kan zeggen dat hij een goed mens was voor zijn dierbaren.
  Wat ik niet begrijp is dat er mensen zijn die zeggen Peter Smit niet te kennen en toch oordelen cq een mening hebben, laat ik dit tegen die mensen zeggen ;xc3x8fk heb hem de hand geschud, met hem gelachen, in zijn appartement geweest in Rotterdam waar zijn vriendin Carla nog eten maakte en een biertje inschonk, maar om te zeggen dat ik hem kende is teveel want ik denk dat alleen Carla en zijn familie hem echt kennen. Kortom hou op met negatieve oordelen te schrijven of je kortzichtige mening te verkondigen over Peter Smit. Zeker als je hem in levende lijve niet verteld of gezegd heb wat jij van hem vond.

  Peter Smit is Peter Smit

  Verder wens ik Carla veel liefde en geluk toe voor de rest van haar leven, ondanks ik haar maar een paar x heb ontmoet samen met Peter.

 42. M.Post February 29, 2008 at 11:49 am #

  Hoi Henk Jan, ik dacht laat ik eens op je betaalsite kijken om het verhaal van Peter Smit te lezen. Nadat ik de code had ingetoetst en op enter had geklikt duurde het even en kreeg ik de melding probeer het later opnieuw. Ik probeerde het nog een keer en toen gaf hij als bericht een foute toegangscode. Ik neem aan dat de 1,30 wel op mijn telrekening wordt afgenomen. Hoe lossen we dit op? gr, Matthijs

  Beste Matthijs,

  ik heb het even nagekeken, maar er is recent geen beller geweest, dus is er ook niks afgeschreven. Kennelijk gaat er ergens iets fout, heb contact gehad met de deskundigen, maar bij hun (en bij mij) werkt het wel. Stuur je nog een mail.

  Hendrik Jan

 43. michaeldenhollander March 24, 2008 at 12:38 am #

  Geachte M Post,

  Luister ik ben hoogst verontwaardigd dat ik via google moet lezen dat er met mijn naam een opmerking onder een site staat van een overleden vriend ik neem aan dat jij dit nog voor de morgenzon recht zet.
  Ik zou eens wat beter resurch doen etc op emailadressen etc, want dit gaat over een overleden persoon en nog een vriend ook.

  Ik verneem graag hoe ik je telefonisch kan bereiken want ik ga natuurlijk niet hier mijn nummer achterlaten maar ik wil en eis te weten waar die mail vandaan komt en van wie.

  In afwachting van uw reactie verblijf ik,

  Met vriendelijke groeten
  Michael den Hollander

  Deze reactie was impulsief maar ik laat hem toch aan u.
  Want als ik mijn naam google komt het net over of ik de verantwoordelijk ben voor de tekst en ik quote;”Is in ieder geval weer een lekker wijf beschikbaar” dus beste collega journalist doe mij een plezier en haal die domme opmerking van die persoon IKKE weg of zorg dat er zoveel ruimte tussenkomt dat er niet op google bij googlen naar mijn naam een verkeerd beeld kan ontstaan. Hou de serieuze bezoekers van uw site in ere, doen zij ook door serieus te reageren op uw collums

 44. lange June 4, 2008 at 4:25 am #

  Als je je begeeft in een verkeerd milieu weet je de risico`s.
  Jammer, hard maar `t is niet anders!

  Ik hoop dat melf snel weer vrijkomt

  • Mar July 16, 2015 at 5:10 pm #

   En ik hoop dat jij snel doodgaat…pijnlijk en langzaam! Kijken hoeveel mensen bij jou op je begrafenis staan en na tien jaar nog huilen. Fuck you!

 45. Mar June 6, 2008 at 2:55 pm #

  @ Lange:

  Ik hoop dat jouw familie hetzelfde overkomt, kijken hoe je dan praat.
  F.U.!!

 46. Anonymous June 6, 2008 at 2:57 pm #

  @Lange:

  Wat trouwens, volgens jouw beredenering, niet eens zo onrealistisch is, aangezien jij je dus knl. in de kringen van deze ratten bevindt!

 47. anoniem June 30, 2008 at 6:39 pm #

  IK heb een vraag: Als peter smit is doodgeschoten door een hindoestaan uit rotterdam hoe heet die iron i dan van zijn achternaam. En als ze neven zijn is cor pijnen dan ook hindoestaan?

  Geplaatst door: 211 | 3 februari 2008 om 17:57

  Adrianus Cornelis Pijnen is een Hindoestaan van Surinaamse afkomst. Hij heeft vermoedelijk een Nederlandse stiefvader wiens naam hij draagt. Het is een crimineel met connecties in Motorclubs (Hells Angels/Nomads). Zijn neef Iron I. (Imandi) was bodyguard en klusjesman voor de bende van Cor. De Paling kwam vorig jaar nog even in beeld wegens drugs en- wapenhandel. Maar jammer genoeg mocht dat niet baten, want hij wist voor de zoveelste keer de dans te ontspringen. De moord op Peter Smit ging niet echt om een Rolex-horloge, maar om een dreiging, die bedoelt was voor de jongere broertje van Cor (genaamd Brian). Iron zit niet onschuldig vast, anders had ie zich honderd procent verdedigd… maar die sukkel bleef boos om zich heen kijken in de rechtbank, terwijl zijn neefje Cor Pijnen lachend en provocerend had gewonnen. Met Melfrim Sais en Cor gaat ‘t heel goed… ze zitten zelfs in het Vastgoed.

 48. feestbeest August 31, 2008 at 8:51 am #

  dacht dat brain[door denker] en melfrim in frankrijk zatten vreemd hoor matong jr

 49. anoniem September 18, 2008 at 3:34 am #

  mensen maak geen verhalen.

  melfrim zit vast en besluit je iets te typen met een achternaam spel em dan in iedergeval goed sukkel

 50. anoniem September 20, 2008 at 1:17 pm #

  maakt niet uit hoe je de naam typt, want die gasten verdienen absoluut geen eer met hun naam. en die ene gozer heeft gelijk, die jongentjes als Cor zitten of zaten inderdaad in het vastgoedbranche. dat die familie-groepje constant vast zit is te begrijpen, je verstand gebruiken (nadenken!) is te moeilijk voor een ezel die zxc2xb4n kop voor de 20ste keer stoot!

  Peet Hurricane, de best 4ever.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: