18 Questions about Natalee's disappearance

27 Feb

It is on Saturday the 28th of May, 2005, that the 18-year old American student Natalee Holloway disappears on Aruba, without leaving any trace. 17-year old Joran van der Sloot and his friends Deepak (21) and Sarish K. (18) are the main suspects. A couple of questions…

1. DID JORAN VAN DER SLOOT KILL NATALEE? No. Unless the opposite happens to be true… It is not very likely for a 17-year old guy not to confess if he has been interrogated by qualified detectives for several weeks. Only professional criminals and mindless psychopaths are able to keep their mouths shut under such circumstances. On top of that, there are three suspects: if all three of them know what has happened, then there is only a small chance that all three of them can resist to give in to the interrogations.

2. WHY HAVE THEY BEEN IN CUSTODY FOR SUCH A LONG TIME? If they had been in the Netherlands they probably would have been set free after 30 days, if it had not been such a prominent case. Yet on Aruba people deal with all the American media interest. To satisfy the American tourists, everything was set up to keep the suspects in custody for as long as possible.

READ MORE

No Responses to “18 Questions about Natalee's disappearance”

 1. woman March 8, 2006 at 9:49 pm #

  oef wel een beetje slecht vertaald.

 2. Chantal March 8, 2006 at 10:17 pm #

  Kun je aangeven waar de vertaling niet deugt? Volgens mij is dit ‘common’ Amerikaans.

 3. Menno Aartsen April 27, 2007 at 7:31 pm #

  “contrary testimonies of Joran” is geen Engels, maar een transliteratie. De verleden tijd van “broadcast” is “broadcast” en niet “broadcasted”. “immense searches” is geen Engelse (ook geen Amerikaans Engelse) taalconstructie. Enzovoort. Kromme vertaling, gemaakt door iemand die niet regelmatig Engels spreekt.

  Menno Aartsen
  Washington, D.C.

 4. tj January 11, 2008 at 12:16 am #

  De familie Van der Sloot morgen in Pauw&Witteman

 5. tj January 11, 2008 at 1:23 am #

  Met in Pauw & Witteman hoogstwaarschijnlijk nieuws over rechtszaken tegen het OM van Aruba en met betrekking tot de zaak Holloway in de VS (met betrekking tot pertinente leugens die de afgelopen 2,5 jaar bewust over Joran en de familie Van der Sloot zijn verspreid).

 6. Jay February 1, 2008 at 3:17 pm #

  Joran zal heus wel weten hoe hij zich moet gedragen als hij ondervraagd wordt, zijn vader is rechter.

 7. LS March 18, 2008 at 11:01 pm #

  wat een bullshit zeg over die engelse vertaling ik vind mensen zo zielig die over schrijf fouten vallen .
  en wat joran betreft die jongen is ook gewoon zielig hij wordt van alle kanten aangevallen maar dat kind was 17 jaar destijds een of ander wijfie sterft in zijn armen plotseling op een heel vreemde manier omdat ze de hele dag had lopen zuipen en slikken en snuiven en dan belt hij een vriend die komt en zegt ga jij maar naar huis ik regel het wel tuurlijk ga je dan naar huis je belt niet zomaar ff de politie als je in het buitenland bent je weet hoe die daar zijn (vaak corrupt) dus hij is lekker naar huis gegaan het werd geregeld .
  ik denk dat veel het zo zouden hebben gedaan.of naar de politie of naar huis.
  die jongen moet gewoon met rust gelaten worden want straf voor het niet bellen van de politie heeft hij nu wel gehad .
  en patrick jij bent de grootste viezerik die er maar bestaat je kop moesten ze er af slaan of langzaam er af trekken vuile verader bah je bent nog minder dan mijn schoenzool.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: